Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Παναγιώτης Μανούρης: Παραπλανητική η συμπεριφορά του Ηρακλή Γκότση

Δημοσιεύθηκε

στις


Επίθεση εξαπολύει στη Δημοτική Αρχή της Νέας Ιωνίας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτης Μανούρης. Και ο λόγος είναι το γεγονός πως δεν έχει γίνει καμία ενέργεια στο ζήτημα των ενστάσεων του δημοσίου σε χιλιάδες ακίνητα της πόλης μετά την κοινή συνέντευξη τύπου που είχε δοθεί περίπου πριν ένα μήνα στο δημαρχείο
«Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, συνήλθε η αρμόδια Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Νέας Ιωνίας στο δημαρχείο, σχετικά με το θέμα των ενστάσεων του δημοσίου κατά των ιδιοκτησιών χιλιάδων ακινήτων πολιτών της πόλης μας, και παραχώρησε συνέντευξη τύπου με τη συμμετοχή του Δήμαρχου κ. Ηρακλή Γκότση.
Στη συνέντευξη ελήφθη η απόφαση να ασκηθεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να ανασταλούν οι συνεδριάσεις των αρμοδίων επιτροπών, για να σταματήσει η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών που συρρέουν καθημερινά στα Ειρηνοδικεία, και να δοθεί αμέσως λύση στο πρόβλημα με νομοθετική ρύθμιση. Επίσης αποφασίστηκε να γίνουν το επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα κινητοποιήσεις, με τη συμμετοχή της δημοτικής αρχής και των πολιτών της Νέας Ιωνίας, προκειμένου να εκφραστεί η διαμαρτυρία όλων για τη συνέχιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, στα εμπλεκόμενα Υπουργεία και στα Ειρηνοδικεία στα οποία εκδικάζονται οι υποθέσεις των δημοτών.
Μετά παρέλευση είκοσι ημερών και παρά τις διαμαρτυρίες μας,  καμία πρωτοβουλία δεν ελήφθη από πλευράς του κ. Δημάρχου, με αποτέλεσμα την αποτελμάτωση του όλου θέματος, τη συνέχιση της αγωνίας των συνδημοτών μας, και τη συνέχιση της αδυναμίας των ιδιοκτητών να προβούν σε οπουδήποτε πράξη μεταβίβασης των ακινήτων τους.
Η παράταξή μας «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», δηλώνει τη δυσφορία της για την παρατεινόμενη αδράνεια της δημοτικής αρχής, και προσωπικά του κ. Ηρακλή Γκότση για αθέτηση των υποσχέσεών του, και καταγγέλλει την συμπεριφορά του ως εσκεμμένα παραπλανητική, ώστε να παρέλθει ο χρόνος εξέτασης όλων των περιπτώσεων και να βρεθούμε προ τετελεσμένων καταστάσεων.    
Καλούμε τον κ. Δήμαρχο και τις άλλες δημοτικές παρατάξεις που συμμετείχαν στη Διαπαραταξιακή Επιτροπή, έστω και την ύστατη ώρα να ανταποκριθούν στις δεσμεύσεις τους και να καλέσουμε από κοινού σε κινητοποίηση τους πολίτες της Νέας Ιωνίας, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο φλέγον αυτό θέμα, ώστε να απαλλαγούν από τον εφιάλτη της αβεβαιότητας χιλιάδες συμπολίτες μας».  
Εδώ οφείλουμε και εμείς να θυμίσουμε τη μαχητικότητα της Δημοτικής Αρχής για διάφορα θέματα στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, όταν οι κυβερνήσεις ήταν άλλης κομματικής απόχρωσης, μια μαχητικότητα που τους τελευταίους μήνες έχει …χαθεί.  

Διαβάστε επίσης:

Κοινό μέτωπο για να σταματήσουν οι ενστάσεις στα ακίνητα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ