Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Ο πρώτος απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις


Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βύρωνα εξέδωσε τον ετήσιο απολογισμό (2014 – 2015), με σκοπό την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών του Δήμου.
Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Γρηγόρης Κατωπόδης σημειώνει τα εξής στο μήνυμα του:
«…Αναλάβαμε τα καθήκοντα μας την 1η Σεπτεμβρίου 2014. Μια περίοδο μεγάλων αλλαγών σε εθνικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο με την περιρρέουσα οικονομική κατάσταση να παραμένει ρευστή και με τη χώρα μας να βρίσκεται σε περιδίνηση, απόρροια της οικονομικής ύφεσης. Μια κατάσταση που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και τη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα τον Δήμο Βύρωνα που βρισκόταν ήδη σε δεινή οικονομική θέση.
Παραλάβαμε ένα Δήμο με τεράστια οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει δημόσια. Παρόλα αυτά, πορευτήκαμε με βάση όχι τι παραλάβαμε, αλλά τι έχουμε και πως μπορούμε να ανατρέψουμε τις αρνητικές για την πόλη συνθήκες. Με προσήλωση στο πρόγραμμα μας και με πολλή και σκληρή δουλειά, προσπαθήσαμε να υπερβούμε ανυπέρβλητα εμπόδια έχοντας αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε.
Αγαπητοί συμπολίτες, σε αυτόν τον ένα χρόνο είναι φανερή η διάθεση για δουλειά και ο δημιουργικός ενθουσιασμός της νέας Δημοτικής Αρχής. Η συγκρότηση των διοικητικών συμβουλίων, των Νομικών Προσώπων, καθώς και όλων των επιτροπών έγινε με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων και με έμφαση στη δημοκρατία, στη διαφάνεια, στο διάλογο και στη βελτίωση των φορέων.
Είμαστε πάντα ανοικτοί στην κριτική, γιατί θεωρούμε ότι αυτό θα μας κάνει πιο αποτελεσματικούς.
Θα συνεχίσουμε τη γόνιμη επικοινωνία με τους δημότες και τους επαγγελματίες της πόλης γιατί πιστεύουμε ότι βελτιώνει τη σχέση ανάμεσα στον δήμο και στον πολίτη.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους Δημότες, εκείνους που με την εθελοντική τους προσφορά σταθήκανε πλάι μας. Η κατανόηση και η διάθεση σας για συνεργασία μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε, γι’ αυτό τον λόγο σας θέλουμε αρωγούς σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.
Μας εμπιστευτήκατε τη διοίκηση του Δήμου Βύρωνα. Μια ιδιαίτερη τιμή για εμάς που μεγαλώνει το αίσθημα ευθύνης απέναντι σας, δεσμευόμενοι ότι θα ολοκληρώσουμε στο ακέραιο το προεκλογικό μας πρόγραμμα, εμπλουτίζοντας το, με γνώμονα πάντα το καλό των Δημοτών και του Δήμου μας».

Μπορείτε να διαβάσετε τον Απολογισμό στο site του Δήμου Βύρωνα http://www.dimosbyrona.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ