Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ο Παναγιώτης Μανούρης στη Θράκη με τον Υπουργό Παιδείας

Δημοσιεύθηκε

στις


Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Διεθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος  Νεολαίας και Δια Βίου  Μάθησης, κ. Παναγιώτης Μανούρης,  θα συνοδεύσει τον Υπουργό Παιδείας  κ. Ανδρέα  Λοβέρδο και σύσσωμη την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου στις επισκέψεις που θα πραγματοποιήσουν στο διάστημα 27-29 Αυγούστου στους νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου.

Στην επίσκεψη θα βρίσκονται ακόμα οι Υφυπουργοί, κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος,   κ. Κώστας Κουκοδήμος, ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων, κ. Γιώργος Καλαντζής, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής κ. Σωτήρης Γκλαβάς καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρήστος Βασιλάκος.

Ο κ. Μανούρης θα έχει επίσης συναντήσεις εργασίας με τις αρμόδιους για τα προγράμματα που υλοποιεί το ΙΝΕΔΙΒΙΜ στην περιοχή της Θράκης, όπως αυτά των «Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας» και των «Σχολών Γονέων».

Το πρόγραμμα των συναντήσεων  της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: επισκέψεις σε δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Θράκης και συναντήσεις με τους συλλόγους διδασκόντων και γονέων, συναντήσεις με τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες Θράκης, με τους Δημάρχους της περιοχής, καθώς και με εκπρόσωπους Ιεροδιδασκάλων και μουσουλμάνων θεολόγων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ