Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλύπτει το κενό στη μισθοδοσία των καθαριστριών

Δημοσιεύθηκε

στις


Έτοιμος να καλύψει με ίδιους πόρους τη μισθοδοσία των σχολικών καθαριστριών, στη διαφορά που θα προκύψει έπειτα από την απόφαση της κεντρικής διοίκησης να περικόψει κατά 10% το φετινό κονδύλι που προορίζεται για αυτόν τον σκοπό, είναι ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νίκος Μπάμπαλος, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σημειώνεται ότι με έγγραφο του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, προς τις Α’ βαθμιες και Β’ βαθμιες σχολικές επιτροπές των δήμων της χώρας, γνωστοποιείται πως, η δαπάνη μισθοδοσίας των σχολικών καθαριστριών για το διδακτικό έτος 2015 – 2016 είναι μειωμένη κατά 10% σε σχέση με το περσινό εγκεκριμένο ποσό.
«Αποδεικνύεται ότι ένα ακόμα Μνημόνιο, το τρίτο κατά σειρά, ξεκινά την εφαρμογή του από την Αυτοδιοίκηση. Εμείς δεν θα περικόψουμε τους ήδη πενιχρούς μισθούς των σχολικών καθαριστριών, ούτε θα αφήσουμε τα σχολεία μας με ανεπαρκή καθαριότητα», σχολίασε ο κ. Μπάμπαλος, εξαγγέλλοντας πρωτοβουλία επαφών με την ΠΕΔΑ και την ΚΕΔΕ για να υπάρξει γενική αντίδραση των δήμων απέναντι στη συγκεκριμένη απόφαση της κεντρικής διοίκησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ