Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Ο Δήμαρχος Πεντέλης έκανε Απολογισμό Πεπραγμένων

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής του Συνδυασμού: «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κ. Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης παρουσίασε σε Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον Απολογισμό Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία για το έτος 2014, στην οποία παρευρέθηκαν Προσωπικότητες της πόλης, Εκπρόσωποι Τοπικών Φορέων, Προϊστάμενοι των  Διευθύνσεων του Δήμου και πλήθος πολιτών.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι  η παρουσίαση των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έγινε με οπτικοακουστικό υλικό και είχε χωριστεί σε ενότητες ανά Διεύθυνση, ΝΠΔΔ, Δημοτική Κοινότητα και το οποίο διενεμήθη σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης τόνισε: «Η Διοίκησή μας είναι του Δικαίου και του Παραδείγματος, της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης, της Διαφάνειας, του Επαγγελματισμού και της Εργατικότητας…. Θα συνεχίσουμε με Όραμα, Στρατηγική, Στόχους, και Ανθρωπιά για όσα χρόνια ο Θεός και εσείς μας στηρίζετε».  
Κλείνοντας, ευχαρίστησε όλα τα Αιρετά στελέχη του Συνδυασμού, εκλεγμένους και μη για την εξαιρετική συνεργασία, τα Αιρετά  στελέχη της Αντιπολίτευσης για τη θετική κριτική τους όπου αυτή υπήρξε. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα στελέχη και τους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, εργάστηκαν για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της υπηρεσίας, της πόλης και των δημοτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ