Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Ο Γιώργος Πατούλης έθεσε τους στόχους του Οργανισμού

Δημοσιεύθηκε

στις


Τους στόχους και τις κατευθυντήριες γραμμές για την αποτελεσματική λειτουργία του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και την παροχή πρότυπων ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες, έθεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ, Γιώργος Πατούλης στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.      
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου,  με τη συμμετοχή της Προέδρου Ελένης Λέκκα Καλαντζάκη, της Αντιπροέδρου Ελένης Βλάχου – Σταματάκη, των μελών του Δ.Σ.  και της Κοινωνικής Λειτουργού Ελένης Γιαννακοπούλου.  Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον  πιο ευαίσθητο και απαιτητικό τομέα -όπως τον χαρακτήρισε- που καλύπτει σημαντικές ανάγκες των συμπολιτών μας, έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο κάθε ηλικίας, από τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και τους συμπολίτες μας που μας χρειάζονται. «Με δεδομένη την εργατικότητα και την ικανότητά σας, μέσα από την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία όλων, μπορούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης ώστε να γίνει μία πρότυπη κοινωνική δομή σε όλη την Ελλάδα.
Στόχος μας το επόμενο διάστημα είναι να βελτιώσουμε και να ενισχύσουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες στους Παιδικούς Σταθμούς μας, στα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας των Ηλικιωμένων μας, στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας, καθώς και το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων. Θα βρίσκομαι στο πλευρό σας και θα στηρίζω το έργο σας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Ο κα Λέκκα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο της, υπογραμμίζοντας ότι με διάθεση προσφοράς και μέσα από τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να φανεί αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης. Παράλληλα επισήμανε τη μεγάλη σημασία που δίνει στον επιμερισμό της εργασίας για την εύρυθμη λειτουργία  όλων των τμημάτων, ώστε στο σύνολο του  ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ να είναι κοντά στην κοινωνία και στις ανάγκες της.  Στην συνάντηση επίσης  και τα  λοιπά μέλη του Δ.Σ. πήραν το λόγο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς τον κο Πατούλη για την εμπιστοσύνη του, που εκφράστηκε με την ανάθεση θέσεων ευθύνης στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ