Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Μάνδρας

Δημοσιεύθηκε

στις


Στην κατάμεστη αίθουσα των δημοτικών συνεδρίων του δημοτικού Μεγάρου, Μάνδρας-Ειδυλλίας, ορκίστηκαν πριν λίγες ημέρες ο νέος Δήμαρχος Μάνδρας- Ειδυλλίας κ. Γεώργιος Δρίκος και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι του δήμου.

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος, δεσμεύτηκε να κάνει πράξη, όλα τα προεκλογικά που υποσχέθηκε. Και συγκεκριμένα τόνισε σε δηλώσεις του, προς στα Μέσα: «Σήμερα ορκιστήκαμε να κάνουμε πράξη αυτά που δεσμευτήκαμε. Θα ενώσουμε τα χέρια και με τις δυνάμεις που διαθέτουμε, θα δώσουμε μάχη για να κάνουμε το δήμο μας, κάθε μέρα και καλύτερο! Δεσμευτήκαμε με λόγια τιμής στον λαό της Μάνδρας, των Βιλίων, των Ερυθρών και της Οινόης πώς δε θα τους προδώσω. Με τους συμβούλους του συνδιασμού μου, θα εργαστούμε σκληρά για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, για να κερδίσει ο δήμος την θέση που του αναλογεί». Κλείνοντας τον λόγο του, ο κ. Δρίκος έστειλε και μήνυμα προς την αντιπολίτευση ότι «το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι ξεκάθαρο και ότι ο νέος δήμαρχος ορκίζεται».
Ολοκληρώνοντας την σύντομη ακολουθία της ορκωμοσίας, τον λόγο πήρε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ελευσίνας κκ. Δωρόθεος, όπου τόνισε σε όλους πως μόνο μέσα από συνεργασία και σύμπνοια θα πρέπει να πορεύονται οι νέοι εκπρόσωποι καθώς αν δεν λειτουργήσουν συλλογικά και συνεργατικά δε θα μπορέσουν εύκολα να βρούνε λύση στα προβλήματα για να τα αντιμετωπίσουν κάθε ένα ξεχωριστά. Ακόμη, ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους και κάθε επιτυχία στα καθήκοντα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ