Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Ομάδα εργασίας για τα πολεοδομικά θέματα

Δημοσιεύθηκε

στις


Ομάδα παρακολούθησης των πολεοδομικών και δασικών θεμάτων αποτελούμενη από μηχανικούς δημιουργεί η δημοτική παράταξη Πεντέλης «Συμπολιτεία» για την καλύτερη παρακολούθηση των σοβαρών πολεοδομικών και δασικών θεμάτων της πόλης. Ο σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας, όπως επισημαίνει η παράταξη, είναι να παρακολουθεί, να ενημερώνεται και να παρεμβαίνει όπου είναι απαραίτητο, πάνω στα μεγάλα εκκρεμή πολεοδομικά, δασικά και εθνικού κτηματολογίου θέματα που έχει ο Δήμος.
Η ομάδα εργασίας με καταξιωμένους διπλωματούχους μηχανικούς, που αποτελείται από τους:

    Παναγιωτίδη Χρήστο, πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Μελισσίων, πολιτικό μηχανικό
    Κεχαγιά Δήμητρα, δημοτική σύμβουλός Πεντέλης, πρώην Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Δήμου Μελισσίων, Τοπογράφο Μηχανικό
    Κανατούλα Παναγιώτη, Πολιτικό Μηχανικό και Τοπογράφο Μηχανικό, τέως Διευθυντής Υπουργείου Οικονομικών στον Τομέα της Δημόσιας Περιουσίας
    Κολοβό Γιάννη, Τοπογράφο Μηχανικό, τέως Διοικητή Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού
    Μιχαηλίδη Άννα, Αρχιτέκτων Μηχανικό, Ορκωτό Εκτιμητή
    Ρενιέρη Γιώργο, Ηλεκτρολόγο μηχανικό, στέλεχος Κτηματολογίου Α.Ε.
    Μπουρσινό Περικλή, Πολιτικό Μηχανικό, ελευθ.
    Χαλικιοπουλου Πολυξένη, Πολιτικό Μηχανικό

Την ομάδα εργασίας θα βοηθούν στο έργο της οι δικηγόροι Στάθης Ζάγκας και Νίκος Λιναράς. Αντίστοιχες ομάδες παρακολούθησης για όλους τους τομείς και τα θέματα του Δήμου, θα δημιουργηθούν από το Σεπτέμβριο.”Στόχος η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ να είναι απόλυτα ενημερωμένη για όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη και να επιτελέσει  κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα καθήκοντά της ως αξιωματική αντιπολίτευση στο Δήμο, εκπροσωπώντας επάξια τους συμπολίτες μας που την τίμησαν με την επιλογή τους» σημειώνεται .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ