Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Νέες δράσεις τόνωσης του εμπορικού κέντρου

Δημοσιεύθηκε

στις


Τις θερμές ευχές του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου δέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, για τη νέα Δημαρχιακή θητεία με ορίζοντα πενταετίας,  κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης των μελών του στο Δημαρχείο.
Εκ μέρους του συλλόγου συμμετείχαν στη συνάντηση ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Νικολαράκος, ο Αντιπρόεδρος, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού  κ. Νικόλαος Πέππας, ο Ταμίας κ. Γρηγόρης Καραδήμας, η Γραμματέας κα Εύη Ζουγανέλη και το μέλος κ. Πέτρος Παπαθανασίου, ενώ παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κ. Βασίλης Κόκκαλης.
Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Πατούλης εξέφρασε προς το Δ.Σ. τη βούληση της Δημοτικής Αρχής για  την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών και δράσεων που θα ενισχύσουν  περαιτέρω την εμπορική κίνηση στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης, που πλέον μετά και την αισθητική αναβάθμισή του μέσω της βιοκλιματικής ανάπλασης, παρέχει στους επισκέπτες  την άνεση για ευχάριστες, αλλά και οικονομικές αγορές.  Ήδη, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου πρόκειται να διοργανωθεί στο Κέντρο μια μεγάλη γιορτή για τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τον εμπορικό κόσμο, ενώ βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας ο σχεδιασμός των εκδηλώσεων που θα εξελιχθούν κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 
Παράλληλα, ο κ. Πατούλης επισήμανε την ανάγκη  για την προστασία και φύλαξη του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου από τις δολιοφθορές που κάποιοι άγνωστοι προκαλούν, υπογραμμίζοντας την ευθύνη όλων να βρεθούν και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου, καθώς το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης αποτελεί δημόσια περιουσία και ανήκει σε όλους.  «Δεν θα ανεχθούμε να συνεχισθούν οι καταστροφές αυτές, όπως η κλοπή των φυτών,  πρόκειται να υποβάλουμε αγωγή κατ΄αγνώστων και να ζητήσουμε τη συνδρομή των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των παραβατών, ενώ και οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους θα πρέπει να συμβάλουν στην προσπάθεια μας.»                                 
Ο κ. Νικολαράκος ευχαρίστησε εκ μέρους του εμπορικού κόσμου τον κ. Πατούλη και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια  τόνωσης του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου  και ευχήθηκε από καρδιάς να στεφθεί με επιτυχία το έργο του για την πρόοδο της πόλης και την αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.                

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ