Ελάτε στην παρέα μας

Παλαιού Φαλήρου

Νέα παράταση για ένα μεγάλο έργο στο Παλαιό Φάληρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μονοθεματικό ήταν το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου και αφορούσε στο αίτημα έγκρισης 3μηνης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου και των ανοικτών γηπέδων στον περιβάλλοντα χώρο, αφού στις 15 Nοεμβρίου έληγε η πρώτη 6μηνη παράταση που είχε δοθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο τον περασμένο Μάιο.
Υπενθυμίζεται εν συντομία ότι α) το έργο εκτελείται μετά την από 6/3/2013 Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Παλαιού Φαλήρου με συμβατική προθεσμία περαίωση την 25η Μαΐου και ότι β) με την με αρ. 154/2015 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε παράταση της συμβατικής προθεσμίας με αναθεώρηση κατά εκατόν εβδομήντα τέσσερις (174) ημερολογιακές ημέρες. Ως νέα ημερομηνία περαίωσης του έργου ορίσθηκε η 15η Νοεμβρίου 2015.
Η εταιρεία ωστόσο, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο εντός της νέας προθεσμίας. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας πρόβαλαν ως αιτιολογία για τη νέα κωλυσιεργία τις επιπτώσεις της Τραπεζικής Αργίας. Η Δημοτική Αρχή έκρινε επαρκείς τις εξηγήσεις και αιτήθηκε προς το Δημοτικό Συμβούλιο, την έγκριση της νέας παράτασης κατά 3 μήνες. Στην τελική ψηφοφορία, το σύνολο της Αντιπολίτευσης – πλην της παράταξης Πιτούλη – ψήφισε αρνητικά. Θετικά ψήφισαν 21 σύμβουλοι (19 της παράταξης Χατζηδάκη και 2 της παράταξης Πιτούλη).

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ