Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Fake news η ανάρτηση Πολάκη για τους μετακλητούς υπαλλήλους

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Παρατηρητήριο fake news της Νέας Δημοκρατίας σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για ψευδείς ειδήσεις από τον Π. Πολάκη με αφορμή την ανάρτησή του στο Facebook όπου “παρουσίασε ως νέους διορισμούς τους επαναδιορισμούς των μετακλητών υπαλλήλων που υπηρετούσαν ήδη στο γραφείο του κ. Κοντοζαμάνη ως υφυπουργού Υγείας.”

Όπως αναφέρεται παρακάτω στην ενημέρωση: ” Ο κ. Κοντοζαμάνης με τον ανασχηματισμό τοποθετήθηκε Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και αντιστοίχως οι μετακλητοί υπάλληλοι που υπηρετούσαν στο γραφείο του επαναδιορίστηκαν στη νέα τους θέση. Η θητεία των μετακλητών υπαλλήλων, ως όφειλε να γνωρίζει ο κ. Πολάκης, λήγει ταυτόχρονα με την απώλεια της ιδιότητας του μέλους της Κυβέρνησης στο γραφείο του οποίου έχουν τοποθετηθεί.

Ανεπίτρεπτη άγνοια άσκησης δημόσιας διοίκησης ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας; Δεν ξέρουμε τι από τα δύο είναι χειρότερο για έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει και Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για διασπορά ψευδών ειδήσεων με αποτέλεσμα τελικά τη δημιουργία εντυπώσεων.”

Τέλος, το παρατηρητήριο παρουσιάζει και τα παρακάτω δεδομένα προς διαπίστευση των όσων αναφέρθηκαν: “Ο κ. Κοντοζαμάνης έχει στο γραφείο του 6 μετακλητούς (ενώ δικαιούται 8) και 6 αποσπασμένους (ενώ δικαιούται 10), συνολικά δηλαδή έχει 12 συνεργάτες. Από την άλλη, ο κ. Πολάκης είχε 10 μετακλητούς και 10 αποσπασμένους, συνολικά δηλαδή 20 συνεργάτες.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ