Ελάτε στην παρέα μας

Ελεύθερο Βήμα

“Μια νίκη για όλους τους Έλληνες”, της Ζωής Ράπτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Άρθρο της Ζωής Ράπτη, Βουλευτού Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών στο Χ-τύπο

 

Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και η ευρεία αποδοχή του έργου και των προτάσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε, με ακόμα μεγαλύτερη σεμνότητα και υπευθυνότητα, για να πείσουμε ολοένα και περισσότερους συμπολίτες μας για την αναγκαιότητα στήριξης των προγραμματικών μας θέσεων για μια καλύτερη Ελλάδα. Μια Ελλάδα παραγωγική, κοινωνική, πράσινη και ψηφιακή, δίκαιη και ισχυρή.

Αυτό είναι το όραμα του Πρωθυπουργού μας για την Ελλάδα της επόμενης τετραετίας, και στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι συμπολίτες μας το αγκάλιασαν και σαν δικό τους όραμα. Άφησαν πίσω τους την τοξικότητα της αντιπολίτευσης, τον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τα διάφορα εναλλακτικά είδη κυβερνήσεων συνεργασίας που μόνο σε αστάθεια και περιπέτειες μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα. Είπαν ναι στον πολιτικό διάλογο, τις τεκμηριωμένες προτάσεις και τη σταθερότητα, και ψήφισαν για ένα καλύτερο αύριο, για μια ανάπτυξη με λιγότερες ανισότητες.

Όπως ανέφερε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «οι ισχυρές και σταθερές κυβερνήσεις είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τις μεγάλες αλλαγές». Γι’ αυτό και η επίτευξη της αυτοδυναμίας σε αυτές τις εκλογές είναι τόσο σημαντική.

Με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου, οι συμπολίτες μας στις λαϊκές περιοχές των μεγάλων πόλεων, γκρέμισαν  το αφήγημά του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι φιλολαϊκό κόμμα που εκφράζει τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα.

Επιπλέον, μπροστά στη ρητορική της κυβέρνησης ηττημένων, ανοχής, ειδικού σκοπού και διαφόρων μορφωμάτων που μόνο ανησυχία για το μέλλον του τόπου μπορούν να προκαλέσουν, η Νέα Δημοκρατία προτάσσει μια ξεκάθαρη πρόταση διακυβέρνησης. Μια πρόταση που βασίζεται σε όσα έχουν ήδη επιτευχθεί και πρόκειται να ολοκληρωθούν την επόμενη τετραετία: καλύτεροι μισθοί, ενισχυμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αποτελεσματικό κράτος, ισχυρή πατρίδα. Κι εκκρεμούν ακόμη πολλά ζητήματα σε σχέση με την μεγάλη γραφειοκρατία και το «βαθύ κράτος», που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Η κάλπη στις 25 Ιουνίου θα είναι άδεια και θα πρέπει να γεμίσει ξανά με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, αφού το κοντέρ θα ξεκινήσει ξανά από το μηδέν. Σε αυτές τις εκλογές που έρχονται θα ψηφίσουμε ποιος θα είναι Κυβέρνηση και καλούμαστε όλοι να επανεπιβεβαιώσουμε την απόφαση που ουσιαστικά πήραμε στις προηγούμενες εκλογές.

Στην πορεία για ένα καλύτερο αύριο, που θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου, η κάθε ψήφος είναι ιδιαίτερα πολύτιμη. Γι’ αυτό θέλουμε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας συσπειρωμένους μαζί μας, για να κλείσουμε οριστικά την πόρτα στο χθες και να ανοίξουμε την πόρτα σε μια σύγχρονη Ελλάδα για όλους τους Έλληνες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ