Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Μητσοτάκης για εκλογές, ανασχηματισμό: «Φύγετε για διακοπές άνετα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Οριστικό τέλος στα σενάρια για πρόωρες εκλογές αλλά και στη συζήτηση για ανασχηματισμό έβαλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, κατά τη δεξίωση για την 48η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε τους δημοσιογράφους να πάνε… κανονικά διακοπές, αφού όπως είπε ούτε οι εκλογές ούτε ο ανασχηματισμός βρίσκονται στα σχέδιά του.

«Εμείς θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα» είπε σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους.

Ο πρωθυπουργός είπε, επίσης, ότι ο μόνος που είχε διάθεση για κουβέντα ήταν ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, με τον γενικό γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ να απαντά ότι «εγώ στόμα έχω και μιλιά δεν έχω».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε για το πώς πέρασε τον κορονοϊό και απάντησε ότι ανάρρωσε και γρήγορα και ήταν και ασυμπτωματικός.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, από την πλευρά του, ανέφερε σε δημοσιογράφους πως τον Δεκαπενταύγουστο θα μεταβεί στο Μόντρεαλ του Καναδά για συναντήσεις με την ομογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ