Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κ. Πιερρακάκης: “Εργαστήκαμε για να αποδείξουμε ότι η γενιά μας είναι ικανή να πετύχει δύσκολους στόχους”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον απόηχο της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας, ο Κ. Πιερρακάκης Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθήνας ανέφερε: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσες και όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Στα πρόσωπά τους βλέπω την Ελλάδα της προκοπής, της προόδου και της προοπτικής, την Ελλάδα της τόλμης, της επιμονής και των έργων.

Αυτή την Ελλάδα του «γίνεται» μαζευτήκαμε όλοι μαζί να τιμήσουμε. Και επειδή τη διαφορά την κάνουν οι ομάδες, θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνεργάτες μου. Μαζί εργαστήκαμε για να αποδείξουμε ότι η γενιά μας είναι ικανή να πετύχει δύσκολους στόχους: να απλοποιήσει την καθημερινότητα του πολίτη, να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη σε ένα πιο λειτουργικό κράτος, να διαχειριστεί πρωτόγνωρες κρίσεις, να εφαρμόσει γενναίες μεταρρυθμίσεις.

 

Όλα τα «δεν γίνεται» που τελικά έγιναν πραγματικότητα μου δίνουν τη δύναμη να προσφέρω ακόμη περισσότερα στα επόμενα χρόνια, εάν οι πολίτες στηρίξουν την υποψηφιότητά μου στην Α’ Αθηνών στις 21 Μαΐου. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτή η μεταρρύθμιση μπορεί και πρέπει να ολοκληρωθεί. Το χρωστάμε σε όσους προηγήθηκαν αλλά και σε όσους θα ακολουθήσουν.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ