Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας της Ζωής Ράπτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Την κοπή της βασιλόπιτας του πολιτικού της γραφείου πραγματοποίησε, χθες, η Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών και Αν. Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Ζωή Ράπτη, στο ασφυκτικά γεμάτο από Βουλευτές, Δημάρχους, Αυτοδιοικητικούς και φίλους ξενοδοχείο Theoxenia.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Σπήλιος Λιβανός, Γιάννης Μπουγάς, Μαρία Αλεξάνδρα Κεφάλα, Στέφανος Γκίκας, Αθανάσιος Πλεύρης και Γιώργος Κώτσηρας. Επίσης παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι: Κηφισιάς – Γιώργος Θωμάκος, Αμαρουσίου – Θεόδωρος Ααμπατζόγλου, Ηρακλείου – Νικόλαος Μπάμπαλος, Μεταμόρφωσης – Στράτος Σαραούδας, Πεντέλης – Δήμητρα Κεχαγιά, Παπάγου Χολαργού –Ηλίας Αποστολόπουλος, Φιλοθέης Ψυχικού – Δημήτριος Γαλάνης και Γορτυνίας – Στάθης Κούλης.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο Κρις Σπύρου, Πρόεδρος της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Κεχρής και Πολυτίμη Λεονάρδου. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς Αμαρουσίου και Ωρωπού πατέρας Αθανάσιος.

H κ. Ράπτη, αφού, ευχαρίστησε τους εκλεκτούς προσκαλεσμένους και τους συμπολίτες της για τη δυναμική τους παρουσία, έκανε αναφορά στο νομοθετικό έργο το οποίο συντελέστηκε από τον Ιούλιο μέχρι τον Δεκέμβριο σε 32 νομοσχέδια, με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού τα οποία ψηφίστηκαν από τη Βουλή. Πολλά μάλιστα εξ’ αυτών βρήκαν ευρύτερη κοινοβουλευτική στήριξη και από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

«Ψηφίσαμε νόμους οι οποίοι προβλέπουν ρυθμίσεις για όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής:

1.Την οργάνωση του Κράτους,

2.Τη μείωση των Φόρων,

3.Την τόνωση των Επενδύσεων και την αύξηση των θέσεων εργασίας,

4.Την Ασφάλεια στα Πανεπιστήμια και στους δρόμους αλλά και

6. Τη στήριξη της Οικογένειας

Η πρόγευση της νέας πορείας της Χώρας αποτυπώθηκε και σε ένα νέο Σύνταγμα: που θωρακίζει με ήθος την πολιτική ζωή, αποδεσμεύει την εκλογή του ΠτΔ από τις εκλογές, καθιερώνει το ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα για τους πιο αδύναμους και διευκολύνει, επιτέλους, την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού και το τελευταίο με σχεδόν καθολική διακομματική συναίνεση».

Η κ. Ράπτη, ολοκληρώνοντας την ομιλία της τόνισε ότι: «η παράταξή της ΝΔ υλοποιεί καθημερινά με σκληρή δουλειά τις προεκλογικές δεσμεύσεις απέναντι στον ελληνικό λαό. Με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνει πράξη καθημερινά όσα δεν είχαν γίνει επί δεκαετίες στον τόπο μας».

Έκλεισε την ομιλία της με την προσδοκία «Mε τη δική σας στήριξη και με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα του αύριο, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ