Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Κλείνει η εκκρεμότητα στο Ηλιακό Χωριό

Δημοσιεύθηκε

στις


Μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη σε ένα πάγιο αίτημα και ταυτόχρονα χρόνιο πρόβλημα για τους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού δρομολογήθηκε από τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Μαυρίδη, ύστερα από πολλά χρόνια αναμονής.
Όπως μας ενημερώνει η Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος μετά από “τις συνεχείς επαφές του, την αλληλογραφία και την φυσική παρουσία του σε συναντήσεις με τις Διοικήσεις του ΟΑΕΔ έλαβε την επίσημη πληροφόρηση ότι αμέσως μετά τις επικείμενες εκλογές της Κυριακής θα κληθούν οι κάτοικοι του Ηλιακού χωριού να παραλάβουν τα οριστικά παραχωρητήρια”. Αυτό είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για ολόκληρο το Δήμο καθώς το εν λόγω ζήτημα βρισκόταν σε εκκρεμότητα σχεδόν από το τέλος της δεκαετίας του ᾽80.
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε και την προσωπική του ικανοποίηση για αυτή την εξέλιξη, καθώς το εν λόγω θέμα που ταλαιπωρούσε δεκαετίες τώρα τους κατοίκους του οικισμού, το παρακολουθούσε και ο ίδιος στενά, και ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και από τη θέση του αντιδημάρχου ενώ σήμερα με την ιδιότητα του Δημάρχου ανακοινώνει την οριστική λύση του. Ο κ. Μαυρίδης ενημέρωσε ακόμη ότι είναι έτοιμη και η παράδοση της τεχνικής μελέτης από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, για την επιδιόρθωση των κακοτεχνιών στο δίκτυο αποχέτευσης στο Ηλιακό Χωρίο με σκοπό την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με τον ΟΑΕΔ, έτσι ώστε σύντομα να προχωρήσουν, από κοινού, στην επισκευή του και την οριστική λύση του προβλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ