Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κινητοποιήσεις για τους απλήρωτους εργαζομένους

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., μετά την απόφαση του Σωματείου Εργατών και Υπαλλήλων Δήμου Αγίας Βαρβάρας και των εργαζομένων που τους αφορά, να προκηρύξει Στάση Εργασίας την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου για την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αγίας Βαρβάρας (ΔΗΚΕΑΒ) που παραμένουν απλήρωτοι, αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Να διεκδικήσει να βρεθεί μόνιμη λύση στη χρηματοδότηση των προγραμμάτων των Κοινωνικών Δομών από τα αρμόδια Υπουργεία και που αφορά σε πολλούς Δήμους της χώρας.
2. Να απαιτήσει την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζόμενων στη Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αγίας Βαρβάρας καθώς και κάθε άλλου Δήμου στον οποίο υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι.
3. Να καλέσει την Π.Ε.Δ.Α. αλλά και την Κ.Ε.Δ.Ε. άμεσα να παρέμβουν στη κατεύθυνση σταθερής και πάγιας λύσης, σε διαφορετική περίπτωση θα είναι συνένοχοι της πολιτικής κάθε κυβέρνησης.
Παράλληλα, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προχώρησε και σε Στάση Εργασίας και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, την ίδια ημέρα, έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ