Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κεραυνοί από τη Δέσποινα Θωμαίδου κατά της διοίκησης Γκότση (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Με τη συμμετοχή πολλών μελών και φίλων της η δημοτική παράταξη Νέας Ιωνίας  «Δύναμη Προοπτικής»   γιόρτασε το πρώτο έτος ζωής της στον κινηματογράφο ΑΣΤΕΡΑΣ. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία της επικεφαλής  κας. Δέσποινας Θωμαϊδου η οποία εμφανώς συγκινημένη τόνισε μεταξύ άλλων, καταχειροκροτούμενη πολλές φορές «Πριν ένα χρόνο ξεκινήσαμε έναν αγώνα με τη Δύναμη Προοπτικής θέλοντας να παρέμβουμε δυναμικά στα δρώμενα του τόπου μας προβάλλοντας αξίες και ενισχύοντας θεσμούς κοινωνικής αναφοράς και πολιτικής προοπτικής. Σε ένα δυναμικά και ταχύτατα εξελισσόμενο περιβάλλον, η Παράταξή μας δημιούργησε και δημιουργεί. Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι στην αρχή δεν πίστεψαν, μας κατηγόρησαν για ανίερες συμμαχίες τη στιγμή που οι ίδιοι ήταν φερέφωνα της πολιτικής και κομματικής νομενκλατούρας, εκφραστές παλαιοκομματικών αντιλήψεων που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τη δυναμική της Παράταξης μας   και τις ανάγκες της κοινωνίας μας για γνησιότητα, δημοκρατία, συμμετοχή. Η σημερινή Δημοτική Αρχή παραμένοντας στις αγκυλώσεις του παρελθόντος δεν έχει διαμορφώσει ακόμη ένα σοβαρό αναπτυξιακό πρόγραμμα για το Δήμο και τους πολίτες του. Υπάρχει άπνοια στοχευμένων έργων και δράσεων που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και των ίσων ευκαιριών προς τους συνδημότες μας. Η Παράταξή μας συγκεντρώνοντας το 16% του Ιωνιώτικου λαού  παρεμβαίνει δυναμικά με θέσεις και προτάσεις στα Δημοτικά Συμβούλια για την τοπική ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και την ευημερία του τόπου μας.  Τα μέλη μας καθημερινά προσφέρουν μέσα από ομάδες εργασίας και συντονιστικές επιτροπές, ιδέες, κρίσεις, εποικοδομητικό διάλογο για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου. Σας το λέω ακόμη μια φορά, είμαστε η μοναδική ανιδιοτελής παράταξη, αφοσιωμένη στο πολιτικό και κοινωνικό μας έργο.
Μέσα μας όμως υπάρχει ο φάρος των αξιών μας της, συνείδησής μας και της αξιοπρέπειας , στάσεις μοναδικές που θα μας οδηγήσουν στο αύριο.  Η Δημοτική μας Παράταξη παρά την κρίση του θεσμού της αυτοδιοίκησης εργάζεται σκληρά προωθώντας λύσεις σε θέματα αναπτυξιακά, κοινωνικά παρότι οι γνωστοί άγνωστοι προσπάθησαν να μας φιμώσουν από την πρώτη στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο, αποκλείοντας μας από την επιτροπή Ποιότητας ζωής και την Οικονομική Επιτροπή, θεσμικά όργανα έκφρασης του Δήμου μας.   Παρόλα αυτά όπως ο καθαρός αέρας δεν φυλακίζεται, έτσι κι εμείς μέσα από τις χαραμάδες περνάμε ατόφιες τις ηλιαχτίδες της ζωής και του αύριο, του μέλλοντός μας και την ερωτική και μοναδική σχέση που έχουμε μαζί σας. Με λογισμό και με όνειρο ξεκινήσαμε και προχωράμε αισιόδοξα και τίποτα μα τίποτα, σας το υπόσχομαι εγώ προσωπικά, δεν θα ανακόψει τόσο τη δύναμη όσο και την προοπτική μας. Σε αυτό το κάλεσμα όλοι σας έχετε μερίδιο συμμετοχής».

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και ευχήθηκε κάθε επιτυχία για το καλό της πόλης.  Η Παράταξή τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον φιλανθρωπικό οργανισμό ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για το τεράστιο έργο που έχει επιτελέσει στην άμβλυνση του ανθρωπίνου πόνου. Τέλος τιμήθηκε ο συμπολίτης κ. Γεώργιος Καμμένος, «γιατί συμβολίζει το χθες και το σήμερα της πόλης μας, τις προαιώνιες ρίζες μας, την αναφορά μας και την ενσάρκωση του ποιοι είμαστε και πού πάμε» όπως τονίζεται από τη «Δύναμη Προοπτικής».
Ακολούθησε ένα πολύ ωραίο και ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα.

Παρουσίες
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Γκότσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Αναμουρλόγλου, ο Αντιδήμαρχος κ, Φώτης Τσομπάνογλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξής κ. Παναγιώτης Βλασσάς, κα, Ελισάβετ Γεωργιάδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γεώργιος Καρυπίδης, κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας κ. Χάρης Σαπουντζάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ και Κοσμήτορας του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Τάκης Κωστιδάκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλαγιωτών κ. Κώστας Τσοπανάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Νέας Ιωνίας κ. Μανώλης Στρατής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Θανάσης Ραφτόπουλος, η Πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Μικρασιατών Η Καππαδοκία κα. Κυριακή Μπρόλιου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Η Άπειρος Γαία κ. Γιάννης Γεωργαλής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Η Αλληλεγγύη κα. Ντίνα Θεοχάρη, ο Πρόεδρος της ΔΙΑΠΕ κ. Γιάννης Δαρμογιάννης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας κ. Χρήστος Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος της Α..Ε. Ελευθερούπολης κ. Αθανάσιος Γαρίδας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Ιωνίας της Ν. Δημοκρατίας κ. Σίμος Χατζηαγγέλης, ο Πρόεδρος του ΠΑΟ Αλσούπολης κ. Σ. Κατσός  η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στ. Καζαντζίδη κα. Αντωνία Σιφοπούλου, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ινεπολιτών – Κασταμονιτών κ. Ιωάννης Καραγιαννίδης, η Ειδική Γραμματέας του Φυσιολατρικού Ομίλου Νέας Ιωνίας κα. Αικατερίνη Χριστοφορίδου και η Έφορος Πολιτιστικών και Δημοσίων Σχέσεων κα. Καίτη Ευκλείδου, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Σμυρναίων κ. Άγγελος Μελεμενής, κ. Κωνσταντίνος Καραμπέτσος και η κα. Έλσα Ανθρακίδου, και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ