Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Καταιγιστικές εξελίξεις στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις


Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε στο προεκλογικό πολιτικό σκηνικό του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, τις ημέρες των εορτών, λόγω παραιτήσεων αντιδημάρχων.
Πιο συγκεκριμένα, τις παραιτήσεις τους ανακοίνωσαν στην δήμαρχο κα Έφη Γαϊτανά – Αποστολάκη ο κ. Αδαμάντιος Παΐδας, πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας και ο κ. Νίκος Παπανικολάου, πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.    
Όσον αφορά στον κ. Παΐδα αν και το κείμενο της επιστολής παραίτησής του δεν εμπεριέχει κάποια αιχμή κατά της δημάρχου, σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν στην πόλη δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος μαζί με την κα Αποστολάκη και «φλερτάρει» με νεοσύστατο Συνδυασμό.
Ο έτερος παραιτηθείς, κ. Παπανικολάου, επίσης δεν αντιπαρατίθεται με την δήμαρχο σε δημόσιες τοποθετήσεις του, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα «κατέβει» με άλλο ψηφοδέλτιο, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό ίσως και την επόμενη εβδομάδα.
Μετά τις παραπάνω παραιτήσεις και με απόφαση της δημάρχου ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών η κα Νίκη Καβακοπούλου, η οποία διατηρεί τη θέση της και στην Κοινωφελή Επιχείρηση. Επίσης, η Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Μαρία Χατζηδάκη, αναλαμβάνει και τις αρμοδιότητες στον τομέα της καθαριότητας.
Μιας και αναφερόμαστε στις προεκλογικές κινήσεις των αντιδημάρχων, αξίζει να αναφέρουμε ότι δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση από την παράταξη της δημάρχου του κ. Χαράλαμπου Μπόβου, πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών, ο οποίος θα δώσει την εκλογική του μάχη στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου, κ. Απόστολου Κόντου.

Διαβάστε ακόμα:

Παραμένει επικεφαλής ο Χάρης Τομπούλογλου με… απώλειες

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ