Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Καταγγελία πολιτών της Πεύκης για όσα συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια ανακοίνωση – “καταπέλτη” προχώρησαν πολίτες της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης, καταγγέλλοντας όσα γίνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης και εν γένει στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Οι ίδιοι μιλούν για τις ανεξαρτητοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα αλλά και για την ανάγκη κινητοποίησης των δημοτών.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρουν:

“Σε ολους ειναι γνωστα τα τελευταια γεγονοτα στο Δημ.συμβουλιο Λυκοβρυσης-Πευκης. Ανεξαρτοποιησεις Δημοτικων συμβουλων και μαλιστα “προβεβλημενων” ,δυο χρονια μετα τις προσφατες Δημοτικες εκλογες, παραλληλα με τους διορισμους των νεων Αντιδημαρχων, στους οποιους ολως τυχαιως συμμετεχει και “ανεξαρτοποιηθεις” Δημοτικος συμβουλος, μολις προ διημερου, ο οποιος στις Δημοτικες εκλογες πηρε μερος με διαφορετικο συνδυασμο, απο την σημερινη πλειοψηφια. Η προσφατη ανεξαρτοποιηση ειναι συνεχεια της συνεργασιας μελων κομματων του προοδευτικου χωρου στον συνδυασμο της Δεξιας στον Δημο μας με ανταλλαγμα θεσεις στην Διοικηση τοσο εμμισθες οσο και στα νομικα προσωπα.

Φαινεται τωρα καθαρα ποιο ηταν το σχεδιο ορισμενων στις τελευταιες Δημοτικες εκλογες για να ακυρωσουν την απλη αναλογικη, η οποια για ορισμενους τοσο στον Δημο μας οσο και στη κεντρικη πολιτικη σκηνη ειναι φοβητρο γιατι τους αφαιρει την δυνατοτητα να αυθαιρετουν.

Το προσφατο γεγονος της ανεξαρτοποιησης θυμιζει εντονα αποστασια του 1965,ειναι συντηρητικη επιλογη ,οπως και η συνεργασια με τον συνδυσμο της Δεξιας, αυτοι που το επραξαν “διεβησαν τον Ρουβικωνα” και δεν ανηκουν στην Δημοκρατικη παραταξη οτι και αν δηλωνουν.

Οι πολιτες της Λυκοβρυσης και της Πευκης δεν γινεται να παρακολουθουν απαθεις τους ντοπιους αποστατες και την απαραδεκτη Δημοτικη αρχη,που η δραση της περιοριζεται στους πρωινους καφεδες στις καφετεριες, ενω τα προβληματα διογκωνονται και η πολη καταστρεφεται.

Η μοναδικη λυση ειναι η συνεργασια ολων των δημοκρατικων δυναμεων στον Δημο μας χωρις προαπαιτουμενα και ηγεμονισμους για να αλλαξουμε αυτη την καταστροφικη Δημοτικη αρχη του νεοφιλελευθερισμου, που το μονο που κανει ειναι να διαιωνιζει την καταστροφη και την μιζερια. Καλουμε ολους τους πολιτες του Δημου μας,που βλεπουν την καταστρο- φη να συνεργαστουν για να αλλαξει η Δημοτικη αρχη και να ακυρωθουν οι πατρωνες και οι παραγοντες που καταστρεφουν τον τοπο μας.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤ.
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔ.
ΒΑΖΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ