Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Καταγγελία για εγκατάλειψη της Τσαλαβούτας

Δημοσιεύθηκε

στις


Αυτοψία στην περιοχή Τσαλαβούτα πραγματοποίησε η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Περιστερίου για να αποδείξει ότι το επίπεδο της καθαριότητας στην πόλη, όπως υποστηρίζει, είναι πολύ χαμηλό.
Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της παράταξης «Περιστέρι με όλους – Ανατροπή» σημειώνεται: «Πίσω από αυτή τη βιτρίνα του Άλσους βρίσκεται μια πόλη βρώμικη εγκαταλελειμμένη και αφιλόξενη. Ξεκινήσαμε λοιπόν από την περιοχή Τσαλαβούτα. Μια περιοχή με απίστευτα προβλήματα (πρόσφατες οι καταστροφές από τις πλημμύρες). Σε αυτή την περιοχή όπου η δημοτική αρχή την επισκέπτεται μόνο για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της μιας και βρίσκονται τηλεοπτικά κανάλια, υπάρχει ένα πάρκο για το οποίο σπαταλήθηκαν τεράστια ποσά από τις τσέπες των πολιτών.
Το πάρκο αυτό σήμερα έχει μετατραπεί σε μια ζούγκλα όπου κυριαρχούν η βρώμα και τα διάφορα τρωκτικά με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία των πολιτών και κυρίως των μικρών παιδιών μιας και  συνορεύει με παιδική χαρά καθώς επίσης και με το Αθλητικό κέντρο του Α.Ο. Περιστερίου όπου καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες παιδιά.
Κλείνοντας θα θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες του Περιστερίου ότι η Παράταξη μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους όπου με παρεμβάσεις της μέσα και έξω από το Δημοτικό συμβούλιο θα προσπαθεί για την βελτίωση της καθημερινότητας του.
Με την ελπίδα ότι η πενταετία της γειτονιάς θα αρχίσει έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μια καλύτερη πόλη.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ