Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

“Κάποιοι έχουν μείνει στην προεκλογική περίοδο”

Δημοσιεύθηκε

στις


Τις αντιδράσεις που έχουν παρατηρηθεί σχετικά με τις συναντήσεις και τις επαφές του Δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, κ. Τάσου Μαυρίδη, με υπουργούς και άλλους φορείς σχολιάζει ο Δήμαρχος.
Ειδικότερα ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης αναφερόμενος στα όσα έχουν δει  το φως της δημοσιότητας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Η δημοτική αρχή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από την πρώτη στιγμή τόνισε ότι θα λειτουργήσει μέσα σε ένα ήπιο και πολιτισμένο πολιτικό περιβάλλον. Οι συμπολίτες μας με την πρόσφατη  λαϊκή εντολή τους έστειλαν το μήνυμα προς κάθε πλευρά ότι δεν παρέχουν πλέον χώρο και χρόνογια  μικροπολιτικά και μικροπαραταξιακά παιχνίδια σε βάρος τους.
Δυστυχώς αυτό το μήνυμα κάποιοι δεν το έλαβαν, ή αν το έλαβαν δεν το κατανόησαν. Είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί ότι η προεκλογική περίοδος έχει λήξει, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι συμπολίτες μας ασκώντας το ύψιστο δημοκρατικό τους δικαίωμα επέλεξαν με την ψήφο τους όχι μόνο τους ανθρώπους που θέλουν να διοικήσουν το Δήμο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να διοικηθεί αυτός ο Δήμος την επόμενη πενταετία.
Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται πολλά και γράφονται ακόμα περισσότερα. Η δημοτική αρχή  δεν πρόκειται να ακολουθήσει σε αυτόν τον επικοινωνιακό κατήφορο.  Όσοι επιλέξουν να πορευθούν αυτόν τον δρόμο δεν πρέπει να ξεχνούν ότι ο τόπος μας είναι μικρός, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και κυρίως όλοι μας γνωρίζουν.
Εμείς  θα συνεχίσουμε  να αγωνιζόμαστε  προκειμένου να επιλυθούν τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα του Δήμου και συγχρόνως να στεκόμαστε δίπλα και να στηρίζουμε τον δοκιμαζόμενο από την συνεχιζόμενη κρίση συμπολίτη μας, χωρίς επικοινωνιακά θορυβώδη και ανούσια τεχνάσματα.
Ο καθένας με το ρόλο του και τη συνέπειά του”.
 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ