Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Κάλεσμα συστράτευσης από τη Μαρία Γώγου

Δημοσιεύθηκε

στις


Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης-Πέυκης “Κοινωνία Ενεργών Πολιτών” με επικεφαλής την κα Μαρία Γώγου καλεί τους πολίτες που επιθυμούν να  συμβάλλουν σε μια νέα αυτοδιοικητική πορεία να ενταχθούν στην παράταξη.
Η ανακοίνωση της παράταξης έχει ως εξής:
“Η Κοινωνία Ενεργών Πολιτών από την ίδρυση της υποστηρίζει τη πολιτική του εφικτού και των δημοκρατικών διαδικασιών στην λήψη των αποφάσεων. Η στείρα αντιπολιτευτική τακτική δεν είναι προς όφελος ούτε των πολιτών, ούτε των αιρετών οργάνων του δήμου.  
Η Κοινωνία Ενεργών Πολιτών ως  υπεύθυνη δημοτική παράταξη  δείχνει με την παρουσία της στα δύο δημοτικά συμβούλια ότι θα συμβάλει με κάθε πρόσφορο μέσο στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών καθώς επίσης και αλλαγή της νοοτροπίας του «πολιτεύεσθαι». Ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι  νέες διοικήσεις των νομικών προσώπων του δήμου μας οφείλουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των ημερών μας και να λειτουργήσουν συλλογικά.  
Όντας προοδευτική παράταξη δεσμευόμαστε ότι θα έχουμε συνεχή επαφή με τους πολίτες και με τους φορείς του δήμου.  Επειδή ο δημόσιος διάλογος δεν εξαντλείται μετά το πέρας των εκλογών προσκαλούμε όλους τους πολίτες που επιθυμούν να συμβάλλουν στην νέα αυτοδιοίκητική πορεία να συστρατευτούν στην δημοτική μας παράταξη.
Καλούμε τα νέα μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν στην δημοτικής μας παράταξη να επικοινωνήσουν μαζί μας και να εγγραφούν μέχρι τις 30.09.2014.
E-mail: [email protected] fb: Κοινωνία Ενεργών Πολιτών για Λυκόβρυση – Πεύκη”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ