Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Η νέα ομάδα διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις


Τα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις διοίκησης ως Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Νομικών Προσώπων στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής γνωστοποίησε στα στελέχη της παράταξης του ο νέος Δήμαρχος κ. Νίκος Μπάμπαλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του xtypos.gr
Ειδικότερα (σ.σ. με τη σειρά που εμφανίζονται από αριστερά στην παρακάτω φωτο), Αντιδήμαρχος Οικονομικών αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Μπάρμπούνης που θα είναι και Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, ενώ Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών η κα Μαριάννα Ζούρου η οποία θα αναλάβει Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Τον τομέα της καθαριότητας αναλαμβάνει και πάλι ο κ. Ηλίας Μοσχονάς (είχε θητεύσει ως αντιδήμαρχος και επί δημοτικής αρχής Βλασσόπουλου), τους τομείς παιδείας-αθλητισμού-πολιτισμού η κα Δέσποινα Αϊβατζίδου (και εκείνη έχει θητεία ως Αντιδήμαρχος Παιδείας επί διοίκησης Γεωργόπουλου) και τον τομέα της πρόνοιας ο κ. Γιώργος Οικονομίδης.

Προεδρίες
Την Προεδρία στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Τσεκούρας (αριστερά στη φωτο), ενώ στη δημοτική εταιρεία ΚΕΑΔΗΑ τοποθετείται ως Πρόεδρος ο κ. Γιάννης Φίλανδρος. Τέλος τη δημοτική ραδιοφωνία αναλαμβάνει ως Πρόεδρος η κα Μαρία Παντερή με τον κ. Δημήτρη Κειμπίνο ως Αντιπρόεδρο.


Διαβάστε επίσης
:

Ενωτικός και αποφασισμένος ο Νίκος Μπάμπαλος (photos+video)

Ποιος θα προταθεί για Πρόεδρος Δ.Σ. Ηρακλείου Αττικής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ