Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Η Δύναμη Πολιτών παίρνει θέση για την πρώτη απώλεια

Δημοσιεύθηκε

στις


Δεν έμεινε ασχολίαστη από τη διοικούσα παράταξη του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας “Δύναμη Πολιτών”, της οποίας ηγείται ο δήμαρχος, κ. Άρης Βασιλόπουλος, η ανεξαρτητοποίηση της  κας Αντωνίας Αναγνώστου-Καρκάνη. Ειδικότερα, η γραμματεία και η δημοτική ομάδα της «Δύναμης πολιτών» τοποθετήθηκε μετά την παραπάνω εξέλιξη με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η κυρία Αναγνώστου-Καρκάνη από σήμερα δεν συμμετέχει πλέον στη δημοτική ομάδα της Δύναμης πολιτών ύστερα από δήλωση ανεξαρτητοποίησή της.
Η συστηματική παραβίαση των προγραμματικών αρχών της παράταξής προς υπεράσπιση ενός παλαιοκομματικού και παραγοντίστικου-δήθεν ανεξάρτητου μοντέλου για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν επιτρέπει πλέον τη συμπόρευση μαζί της. Η κυρία Αναγνώστου – Καρκάνη στο πρόσφατο δημοψήφισμα όχι μόνο υποστήριξε ενεργά το ΝΑΙ – όπως είχε κάθε δικαίωμα να κάνει βάσει της εισήγησης του Δημάρχου – αλλά απαίτησε να φιμωθεί η δημοτική αρχή και να μην πάρει θέση, υποστηρίζοντας πως η μόνη «ενωτική θέση» είναι αυτή της ταύτισης με το σαθρό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας.
Ως εκ τούτου, στο πρόσφατο Δημοτικό συμβούλιο αρνήθηκε να ψηφίσει τη διάθεση ενός τμήματος των διαθεσίμων του Δήμου μας στην ΤτΕ.

Διαβάστε επίσης: 

Ποιος αποχώρησε από τη Δημοτική Αρχή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ