Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Η ΑΚΕΠ καταγγέλει το Δήμαρχο για τις εκδηλώσεις του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα εγκαίνια του ΚΕΠ στο Παλαιό Ηράκλειο ήταν η αφορμή για μία ακόμη πολιτική αντιπαράθεση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής.
Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας “ΑΚΕΠ” καταγγέλλει την δημοτική αρχή επειδή δεν της έδωσε τον λόγο και παράλληλα απαντά σε διάφορες πολιτικές φήμες που κυκλοφορούν στην πόλη αυτήν την εποχή.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της παράταξης που ηγείται ο πρώην δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, έχει ως εξής: “Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 έγινε η εκδήλωση εγκαινίων του Κ.Ε.Π. Παλαιού Ηρακλείου. Όπως συμβαίνει σε όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις του Δήμου έτσι και σ’ αυτήν παρέστη και ο επικεφαλής της παράταξής μας Παντ. Βλασσόπουλος, στον οποίο δεν δόθηκε ο λόγος ούτε καν για απλό χαιρετισμό. Ίσως επειδή αυτή τη φορά δεν υπήρχε άλλος εκπρόσωπος της Αντιπολίτευσης για να καλλιεργηθεί κλίμα διχόνοιας.
Δεν θα μιλήσουμε για την αντιδημοκρατικότητα της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Υπάρχει δείγμα γραφής επί τέσσερα χρόνια. Θα επισημάνουμε μόνο πως οι εκδηλώσεις του Δήμου γίνονται με χρήματα των δημοτών και δεν είναι για προβολή ούτε του κ. Μπάμπαλου ούτε της παράταξής του. Αν θέλουν να κάνουν εκδηλώσεις αυτοπροβολής τους ας τις κάνουν με δικά τους χρήματα, όπως όλοι μας.
Καλό είναι επίσης να συνειδητοποιήσουν όλοι οι υποψήφιοι αλλά και όσοι διακινούν σενάρια, προσδοκώντας σε μικροπαραταξιακά οφέλη: η Α.Κ.Ε.Π. είναι και καθαρή και ξεκάθαρη. Συνεπώς ούτε οι τρικλοποδιές πιάνουν ούτε τα υπονοούμενα την αγγίζουν.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ