Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

Εργασίες συντήρησης παρκέ αγωνιστικού χώρου του κλειστού γυμναστηρίου «Γ. Μελισσηνός»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης του παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Καισαριανής «Γ. Μελισσηνός». Οι εργασίες περιελάμβαναν επισκευή του παρκέ, τρίψιμο με ειδικά μηχανήματα, νέα γραμμογράφηση και επίστρωση νέου βερνικιού.
Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι εργασίες στεγανοποίησης του κλειστού γυμναστηρίου «Γ. Μελισσηνός» με αντικατάσταση εξ’ ολοκλήρου του υλικού στεγάνωσης της οροφής του. Το προηγούμενο διάστημα προχώρησε και η επισκευή του κλιματισμού και η αντικατάσταση των ηλιακών που είχαν μείνει εκτός λειτουργίας για χρόνια, ενώ το επόμενο διάστημα είναι προγραμματισμένη η αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού του κλειστού γηπέδου με σύγχρονα σώματα LED.
Επίσης, έχει πραγματοποιηθεί η συντήρηση του πλαστικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου και άλλες παρεμβάσεις.
Οι παρεμβάσεις αυτές ήταν επιβεβλημένες, λόγω της έλλειψης εργασιών συντήρησης για χρόνια στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου και είναι ενταγμένες σε ένα συνολικό πλαίσιο παρεμβάσεων στους αθλητικούς και βοηθητικούς χώρους που έχουν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα.
Έτσι, με αυτές τις εργασίες δίνονται λύσεις σε χρόνια προβλήματα για το Στάδιο και αποκαθίσταται η ασφάλεια των αθλητικών χώρων.
Συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για σύγχρονους και ασφαλείς δημόσιους αθλητικούς χώρους, ανοιχτούς στο λαό της Καισαριανής.
Στο πλαίσιο αυτό έχουμε καταθέσει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μελέτη ανακατασκευής όλων των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ και την κατασκευή δύο υπαίθριων γυμναστηρίων στην πόλη, για την πορεία της οποίας θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ