Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

“Επιστροφή στο Μέλλον με φθαρμένα υλικά δεν γίνεται”

Δημοσιεύθηκε

στις


Απάντηση στην προγραμματική διακήρυξη της παράταξης “Μαρούσι Επιστροφή στο Μέλλον” δίνει η δημοτική αρχή του κ. Γιώργου Πατούλη με την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Η Δημοτική παράταξη Μαρούσι Επιστροφή στο Μέλλον, «πέτυχε» τα τελευταία  3,5 χρόνια :
Να έχει κατακτήσει στις δημοτικές εκλογές του 2010 το μικρότερο ποσοστό ψήφων που έλαβε ποτέ μεταπολιτευτικά σε εκλογική αναμέτρηση της πόλης , δημοτική κίνηση που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
 Να έχει αλλάξει σε τόσο μικρό διάστημα, δύο επικεφαλής.
Να εμφανίζεται  ο επικεφαλής που είχε στις εκλογές του 2010 και την οδήγησε στην εκλογική συντριβή, ένας από τους υποστηρικτές μιας παράταιρης συμμαχίας που επιχειρούν να συγκροτήσουν τις τελευταίες εβδομάδες οι δυνάμεις της μπαχαλοποίησης και του μηδενισμού.
Να δηλώνει ο σημερινός επικεφαλής της, ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
Η παράταξη αυτή , με τη διαπιστωμένη πλέον κρίση πολιτικής εκπροσώπησης, μιλά μέσα από ανυπόγραφη ανακοίνωσή της, για την ανάγκη «να χτίσουμε  όλοι μαζί τα  θεμέλια για έναν ισχυρό, σύγχρονο και πρωτοπόρο Δήμο».
Στην ανώνυμη αυτή πρόσκληση-ανακοίνωση , η σημερινή Διοίκηση του Δήμου απαντά ότι τα θεμέλια αυτού του Δήμου, έχουν ήδη μπει.
Το έργο που έχει γίνει σε όλη την πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε τομέα, είναι σημαντικό.
Το διακύβευμα είναι να μην επιτρέψουμε το έργο αυτό να πάει χαμένο.
Να μην επιτρέψουμε να επικρατήσουν στην πόλη οι δυνάμεις της ανευθυνότητας και του φθηνού λαϊκισμού, οι οποίες θα επιχειρήσουν να καταστρέψουν ότι με κόπο χτίσαμε, απλά για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες και συμφέροντα.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι απλοί ψηφοφόροι της παράταξης Μαρούσι Επιστροφή στο Μέλλον δεν έχουν τίποτε κοινό με τα πρόσωπα εκείνα που δημιουργούν πρόσκαιρες και ιδεολογικά αταίριαστες συμμαχίες.
Γι αυτό και θα γυρίσουν την πλάτη σε αυτούς που έχοντας ως «προίκα» τη σφραγίδα μιας παράταξης που σε λίγους μήνες θα αποτελεί παρελθόν, προωθούν σχέδια που πάνε κόντρα στο συμφέρον της πόλης. Το Μαρούσι του μέλλοντος μας δεν χτίζεται με φθαρμένα υλικά του χθες”.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης της μείζονoς αντιπολίτευσης:

“Γυρνάμε σελίδα”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ