Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Επαφές Στεργίου με Δημάρχους

Δημοσιεύθηκε

στις


Εκατόν πενήντα στελέχη, Δήμαρχοι, επικεφαλής παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και αυτοδιοικητικά στελέχη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη για αυτοδιοικητική συζήτηση στα πλαίσια των επικείμενων εκλογών ΠΕΔΑ και ΚΕΔΕ.
Θυμίζουμε πως ο κ. Στεργίου θα διεκδικήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, την Προεδρία της Περιφερειακής ‘Ενωσης Δήμων της Αττικής (ΠΕΔΑ).

Στην ανακοίνωση από την πλευρά του κ. Στεργίου σχετικά με τη συνάντηση αναφέρονται τα εξής: “Οι προβληματισμοί και οι τοποθετήσεις του Δημάρχου Πεντέλης για το ρόλο, τη λειτουργία και το μέλλον της αυτοδιοίκησης έγιναν ολόθερμα δεκτοί από τους συναδέλφους του και στηρίχθηκαν τόσο από τον υποψήφιο Πρόεδρο  της  ΚΕΔΕ Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη  όσο και από όλους τους Δημάρχους  που διαδοχικά έλαβαν το λόγο και τοποθετήθηκαν στη  σύσκεψη. Το δίδυμο Στεργίου-Πατούλη για την ΠΕΔΑ και ΚΕΔΕ  αντίστοιχα, φαίνεται να έχει δυναμική απήχηση στους αιρετούς της αυτοδιοίκησης και δίνει ελπίδες  ότι μπορεί να υλοποιήσει την ανατροπή στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο στο χώρο για το καλό των πολιτών και της πατρίδας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ