Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Επίσκεψη του νέου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού στο Δημαρχείο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης δέχτηκε στο γραφείο του εθιμοτυπικά τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της πόλης κ. Ηλία Αποστολόπουλο που κέρδισε το Δήμο με το εντυπωσιακό 62,02% στον πρώτο γύρο.

Στην επίσκεψη ήταν παρόντες ο επιτ. Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαρ. Σκούρτης, ο ευπατρίδης κ. Ιακ. Σούνης, ο επίτ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου Στρατηγός Ζαφ. Δεμέστιχας, οι  Αντιδήμαρχοι Παπάγου-Χολαργού, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ καθώς και οι Διευθυντές του Δήμου και των Νομικών Προσώπων.

Ο κ. Ξύδης συνεχάρη για μία ακόμα φορά τον νέο Δήμαρχο για τη μεγάλη επιτυχία του στις δημοτικές εκλογές και την εκλογή του στο αξίωμα του Δημάρχου της πόλης και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του κατά την επόμενη πενταετία, προσφέροντας στο νέο Δήμαρχο ως δώρο ένα βιβλίο με τη βιογραφία του Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη. Ο κ. Ξυδης ευχαρίστησε τον κ. Αποστολόπουλο για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και έθεσε τον εαυτό του και τις υπηρεσίες του Δήμου στη διάθεσή του, ώστε στο διάστημα μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής (1η Σεπτεμβρίου ε.έ.) να υπάρξει η πληρέστερη ενημέρωσή του πάνω στα τρέχοντα θέματα του Δήμου και τις υφιστάμενες εκκρεμότητες.

Ο κ. Αποστολόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τις ευχές του και τα καλά του λόγια. Επίσης ο κ. Αποστολόπουλος εξήρε το έργο που έχει επιτελέσει ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ξύδης στα είκοσι χρόνια της πορείας του ως Δήμαρχος στο Παπάγο και στον ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού και στα είκοσι οκτώ χρόνια της ενασχόλησης του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ