Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Επίσκεψη του Γιάννη Σγουρού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύθηκε

στις


Επίσκεψη στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας‭ ‬-‭ ‬Χαλκηδόνας πραγματοποίησε ο‭ ‬Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός,‭ ‬στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του σε Δήμους της Αττικής,‭ ‬προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πορεία υλοποίησης των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής.
Ο‭ ‬κ.‭ ‬Σγουρός συναντήθηκε αρχικά στο Δημαρχείο με τη Δήμαρχο κ.‭ ‬Ευτυχία Γαϊτανά‭ ‬– Αποστολάκη,‭ ‬όπου τον υποδέχτηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.
Στη συνέχεια,‭ ‬επισκέφτηκε την τοπική αγορά της Νέας Φιλαδέλφειας,‭ ‬όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής και τέλος ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο ΚΑΠΗ και το Βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου.
Ο k.‭ ‬Σγουρός,‭ ‬σε δηλώσεις του,‭ ‬εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης των έργων και τόνισε ότι:
‭«‬Χαίρομαι,‭ ‬ιδιαιτέρως,‭ ‬γιατί έχουμε χρηματοδοτήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια μια σειρά από σημαντικά έργα που έχει ανάγκη η περιοχή,‭ ‬όπως βρεφονηπιακούς σταθμούς και αναπλάσεις.‭ ‬Από την επαφή μου με τον κόσμο,‭ ‬εδώ στη Νέα Φιλαδέλφεια,‭ ‬συνειδητοποιώ ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο που έχει γίνει και χαίρομαι διπλά,‭ ‬που εκτιμούν την προσπάθεια και τον αγώνα μας και αντιλαμβάνονται ότι το έργο μας γίνεται με διαφάνεια και συνέπεια‭»‬.
Ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου εντάσσεται στο πρόγραμμα ανέγερσης βρεφονηπιακών σταθμών της Περιφέρειας Αττικής που αποτελεί την αιχμή του δόρατος της κοινωνικής της πολιτικής,‭ ‬αφού περιλαμβάνει την ανέγερση συνολικά‭ ‬65‭ ‬σταθμών σε‭ ‬50‭ ‬Δήμους συνολικού προϋπολογισμού‭ ‬122‭ ‬εκ.‭ ‬ευρώ.
Συνολικά στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας η‭ ‬Περιφέρεια Αττικής εκτελεί‭ ‬8‭ ‬έργα‭ ‬προϋπολογισμού‭ ‬29,8‭ ‬εκ.‭ ‬ευρώ με χρηματοδότηση από πόρους της Περιφέρειας Αττικής και Κοινοτικούς Πόρους,‭ ‬όπως είναι αναπλάσεις,‭ ‬παρεμβάσεις για ΑμΕΑ,‭ ‬βρεφονηπιακοί σταθμοί,‭ ‬έργα ομβρίων και αντιπλημμυρικής θωράκισης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ