Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Επίθεση σε Παχατουρίδη από την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Για αλλαγή της θέσης του στο γνωστό θέμα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου(ΠΝΠ) για τα αποθεματικά των δήμων κατηγορεί τον Δήμαρχο Περιστερίου, κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, η Αριστερή Κίνηση της πόλης με ανακοίνωσή της, στην οποία χαρακτηριστικά σημειώνει: «Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου μάταια ο κ. Παχατουρίδης προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκε για την κωλοτούμπα από τους εκπροσώπους της Αριστερής Κίνησης αλλά και της Λαϊκής Συσπείρωσης. Διαφοροποιήθηκε μεν επί της διαδικασίας από την ακραία χοντράδα Πατούλη να μετατρέψει την ΚΕΔΕ σε … αστικό φιλοευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα που απαιτεί την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη με κάθε θυσία, όμως επέμεινε στην υπεράσπιση της «νέας» θέσης της ΚΕΔΕ για παράδοση των χρημάτων των δήμων στην ΤτΕ … «υπό όρους».
Με απλά λόγια, η «παρέα» των καθεστωτικών δημάρχων Πατούλη – Καμίνη – Παχατουρίδη κλπ, μετά την … «επανάσταση» για τα μάτια που διήρκεσε λίγες ώρες, παραμένει απόλυτα συνεπής με τον ρόλο της και την πολιτική της.
Υποτάσσεται όπως πάντα ανοιχτά στην τρόικα (ή αν θέλετε στους … «θεσμούς») οι εκπρόσωποι της οποίας είχαν σπεύσει να χαιρετίσουν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αφού αυτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά εσωτερική στάση πληρωμών υπέρ των «δανειστών».»  

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ