Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εκτός Ν.Δ. ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης 

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ τέθηκε ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης με απόφαση του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Πάτσης διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ επειδή «οι εξηγήσεις του για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν κρίθηκαν επαρκείς».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνεται το εξής: «Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ».

 

Τι αναφέρει ο ίδιος

Για την διαγραφή του, ο κ. Πάτσης είπε ότι «η απόφαση του Πρωθυπουργού ήταν ολόσωστη», συμπληρώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να “χτίσει” μια νοσηρή ατζέντα, ενώ ο Πρωθυπουργός δίνει τις μάχες του» σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο».

Επεσήμανε πάντως πως «η δραστηριότητα μου είναι γνωστή, δεν ήρθα ξαφνικά σε αυτόν τον κόσμο. Νομίζετε ότι ένα πολιτικό κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτια του; Μόνο το κόμμα μου το ήξερε; Όλη η Ελλάδα ήξερε την δράση μου».

«Όταν όλες αυτές οι ξένες εταιρείες δημοσιοποιήθηκαν, κανείς δεν είπε στον νέο δικηγόρο ότι υπάρχει κάτι παράνομο. Ομολογώ ότι δεν γνώριζα πως υπήρχε τέτοιο πρόβλημα», είπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, για το ασυμβίβαστο που υπάρχει για έναν βουλευτή και την συμμετοχή σε εξωχώρια εταιρεία.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ