Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Δ.Σ. Περιστερίου:Αποδοχή κονδυλίων 3 εκ. ευρώ για έργα

Δημοσιεύθηκε

στις


To Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου συνεδριάζει την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, και ώρα: 17:00’, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
– Έγκριση τροποποίησης τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2015. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)
– Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2015. (Οικονομική Επιτροπή)
– Αποδοχή χρηματοδότησης 2.400.000,00€ από την Περιφέρεια Αττικής για το έργο «Ανάπλαση της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου του Δήμου Περιστερίου» (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)
– Αποδοχή χρηματοδότησης 450.000,00€ από την Περιφέρεια Αττικής για το έργο «Παρεμβάσεις σε υφιστάμενες παιδικές χαρές του Δήμου Περιστερίου για την πιστοποίηση της καταλληλότητάς τους» (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)
– Αποδοχή χρηματοδότησης 30.000,00€ από την Περιφέρεια Αττικής για τη μελέτη με τίτλο «Εκπόνηση μελέτης για την επισκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου “Ανδρέας Παπανδρέου”»(Αντ/χος κ. Λύκος Π.)
– Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την προμήθεια υλικών για συντήρηση και επισκευή λοιπών εγκαταστάσεων (Αδρανή υλικά). (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)
– Λήψη απόφασης για την υλοποίηση προγράμματος εναλλακτικής διαχείριση αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ). (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)
– Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΒΕΑΚΗ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΕΩΣ Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ ΟΔΩΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΚΑΙ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΑΠΟ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΒΕΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ» (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)
– Έγκριση διενέργειας δαπάνης για «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ» (Αντ/ρχος κ. Τάτσης Ευαγ.)
– Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλών από Χρηματικούς Καταλόγους. (Αντ/ρχος κ. Τάτσης Ευαγ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ