Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

“Δεν φοβόμαστε να αγγίξουμε δύσκολα θέματα”

Δημοσιεύθηκε

στις


Τη διαβεβαίωση πως η νέα δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής δεν θα υπολογίσει πολιτικό κόστος ανοίγοντας όλα τα καυτά θέματα με αφορμή την εκκίνηση του διαλόγου για τον παιδικό σταθμό στο Ψαλίδι. Ειδικότερα ο κ. Μπάμπαλος δήλωσε: «Θέλω να ξέρουν οι Ηρακλειώτες ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν φοβάται, ούτε θα φοβηθεί ποτέ, να αγγίξει και τα πλέον “δύσκολα” θέματα του Δήμου, αυτά τα οποία κάποιοι, αναλογιζόμενοι το πολιτικό κόστος, έκρυβαν τόσα χρόνια κάτω από το χαλί. Επεκτείνοντας το γνωστό πολιτικό ρητό ότι “στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα”, εμείς λέμε ότι στις πολιτισμένες κοινωνίες με διάλογο γεφυρώνονται και οι πιο μεγάλες διάφορες.
Γιατί, είμαστε σίγουροι, ότι και στην προκειμένη περίπτωση, εάν καθίσουμε όλοι με καλή προδιάθεση στο ίδιο τραπέζι, όπως κάναμε σήμερα, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αντιρρήσεις και υπερβούμε εμπόδια. Πως θα μπορέσουμε να πείσουμε με τα επιχειρήματα μας, κυρίως δε να αποδείξουμε στους πολίτες ότι πλέον έχουν μια διοίκηση η οποία, και τους ακούει, αλλά και κρατά το λόγο της.
Άλλωστε, αυτή η τελευταία αρχή είναι και η μεγαλύτερή μας υποχρέωση: να τιμήσουμε, δηλαδή, τους δημότες που μας επέλεξαν για να διαχειριστούμε το Δήμο, τηρώντας στο ακέραιο το προεκλογικό πρόγραμμα για το οποίο δεσμευθήκαμε».

Διαβάστε επίσης:

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον παιδικό σταθμό

Διάλογος για τον παιδικό σταθμό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ