Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δίπλα στις τοπικές επιχειρήσεις η “Δύναμη Πολιτών”

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντιπροσωπεία της Δύναμης πολιτών με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, κ. Άρη Βασιλόπουλο, συναντήθηκε με εκπροσώπους του συλλόγου Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΕΒΕ) Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα προβλήματα του κλάδου στην πόλη, για τις προτάσεις του προς τις Δημοτικές παρατάξεις και η υποβολή προτάσεων από τη Δύναμης Πολιτών.

Στην σχετική ανακοίνωση σημειώνεται: “Στη συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι η φτωχοποίηση μεγάλων τμημάτων του εργαζόμενου λαού έχει πλήξει καίρια τον κλάδο των ΕΒΕ, καθώς και ότι τα κυριότερα προβλήματα του κλάδου είναι η έλλειψη κοινωνικής ασφάλισης, τα χρέη και η υπερφορολόγηση των εισοδημάτων τους.
Ως Δύναμη πολιτών υποστηρίζουμε και θα αγωνιστούμε για μέτρα όπως η σεισάχθεια σε μεγάλος μέρος των χρεών των ΕΒΕ, τη μείωση της φορολόγησής τους και την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ανασφάλιστους. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα καταστήσουν το Δήμο αρωγό στην προσπάθεια των αυτοαπασχολούμενων και μικροεπαγγελματιών της πόλης να σταθούν με αξιοπρέπεια μέσω της ένταξής τους σε μία ομπρέλα κοινωνικής προστασίας του Δήμου.”

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ