Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δέσμευση της Περιφέρειας για το 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο

Δημοσιεύθηκε

στις


Η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κα Ερμίνα Κυπριανίδου, απέστειλε στις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», με κοινοποίηση στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, το υπ’ αριθ. πρωτ. 87206/29-4-2015 έγγραφό της με θέμα «Χρηματοδότηση 3ου Γυμνασίου – 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας» σε απάντηση σχετικών εγγράφων-αιτήσεων των «Κτιριακών Υποδομών» και του Δήμου για τη χρηματοδότηση των ανωτέρω σχολείων.
Σε αυτό η Περιφέρεια, αναγνωρίζοντας «τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής καθώς και την ωριμότητα του έργου», αναφέρει ότι «προσδίδει ιδιαίτερη προτεραιότητα στην υλοποίηση του ανωτέρω έργου» και δεσμεύεται «να συνάψει Προγραμματική Σύμβαση με τις “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.”, ώστε να χρηματοδοτηθεί το έργο…».

“Θετική εξέλιξη”
Σχολιάζοντας αυτήν την εξέλιξη ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, κ. Τάσος Κωνσταντινίδης. δήλωσε: «Πρόκειται, κατά τη γνώμη μου, για εξαιρετικά θετική εξέλιξη στην προσπάθεια υλοποίησης του έργου που έχει γίνει εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής Διεκδίκησης Ανέγερσης των νέων σχολείων που συνέστησαν η Ένωση Συλλόγων Γονέων της πόλης και οι σύλλογοι Γονέων των δύο σχολείων και στην οποία συμμετέχουν ο Δήμος, Δημοτικές Παρατάξεις, γονείς, σύλλογοι γονέων, εκπαιδευτικοί, φορείς εργαζομένων, συλλογικότητες και κάτοικοι της πόλης.
Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά, μετά από μεγάλες πιέσεις που άσκησε η Επιτροπή και με τη δύναμη, τη συμμετοχή και τη μαζικότητα όλων μας, έχουμε ρητή και έγγραφη δέσμευση για τη χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια!»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ