Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Γιατί είναι κλειστό το Κολυμβητήριο «Χρήστος Ταμπαξής»

Δημοσιεύθηκε

στις


Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα ενημερώνει τους δημότες σχετικά με τη μη λειτουργία του νέου κλειστού δημοτικού κολυμβητηρίου “Χρηστος Ταμπάξης” με την ακόλουθη ανακοίνωση: “Αγαπητοί δημότες και δημότισσες,
Η νέα δημοτική αρχή μετά τα συνεχόμενα ερωτήματα δημοτών για την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του κολυμβητηρίου, έχει την υποχρέωση με αίσθημα ευθύνης να ενημερώσει για τα παρακάτω:
Την Κυριακή 31 Αυγούστου – τελευταία ημέρα θητείας της προηγούμενης Δημοτικής αρχής – ο απερχόμενος Δήμαρχος πραγματοποίησε, παρά τις έντονες ενστάσεις μας, εγκαίνια σε ένα ημιτελές έργο για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Τα εγκαίνια και οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσουν σύγχυση στους δημότες και στις δημότισσες του Βύρωνα σχετικά με το αν μπορούν να εγγραφούν και να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου.
Η ανάδοχος τεχνική εταιρία που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου έχει συμβατική υποχρέωση να παραδώσει το έργο στις 31 Οκτωβρίου 2014, χωρίς βέβαια και αυτό να θεωρείται δεδομένο.
Από τη στιγμή που οι εργασίες δεν έχουν περατωθεί, δε μπορούν να εκδοθούν και οι αντίστοιχες άδειες λειτουργίας του κολυμβητηρίου (άδεια λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής, υγειονομικές άδειες, μέτρα ασφαλείας κ.λπ.), για τις οποίες απαιτείται και ο ανάλογος χρόνος.
Παράλληλα με αυτά, χρειάζεται επεξεργασία για τη στελέχωση του κολυμβητηρίου με το κατάλληλο προσωπικό (διοικητικό προσωπικό, καθαριστές, γυμναστές κ.λπ.). Ειδικά με την περίπτωση των γυμναστών, η ευθύνη της προηγούμενης δημοτικής αρχής είναι τεράστια καθώς δεν αιτήθηκε εξειδικευμένο προσωπικό, (γυμναστές), για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.
Η νέα δημοτική αρχή αντιλαμβανόμενη τη μεγάλη σημασία του έργου αυτού και την προστιθέμενη αξία που έχει για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας, καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε το έργο να παραδοθεί ολοκληρωμένο και έτοιμο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με πρωτοποριακά προγράμματα άθλησης. Για το λόγο αυτό ζητά την κατανόηση των Δημοτών και δεσμεύεται να ανακοινώσει έγκαιρα την έναρξη λειτουργίας του”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ