Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Γιάννης Σγουρός: Λέμε «Ναι» στο δικαίωμα στην ελπίδα

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο πρώην Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Αττική», κ. Γιάννης Σγουρός δήλωσε τα εξής για το δημοψήφισμα της Κυριακής:
«Η πατρίδα μας διανύει τις κρισιμότερες και δυσκολότερες στιγμές της από την μεταπολίτευση.  Ηθελημένα ή μη, με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Παρασκευής 26-6-2015 για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, για πρώτη φορά ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας τέθηκε σε αμφισβήτηση.  Είναι πλέον πασίδηλο, ότι το ναι ή το όχι της προσεχούς Κυριακής, δεν θα είναι ναι ή όχι στα προτεινόμενα μέτρα των εταίρων και δανειστών μας, αλλά ναι ή όχι στην Ευρώπη. Ερώτημα που κανείς δεν είχε το δικαίωμα να θέσει τόσο πρόχειρα, τόσο ύπουλα και τόσο ανεύθυνα στον ελληνικό λαό.
Πλέον ο κίνδυνος η Ελλάδα να επιστρέψει σε ανώμαλες κοινωνικά και επικίνδυνες εθνικά περιόδους είναι περισσότερο ορατός παρά ποτέ.
Μπροστά σε αυτό το κίβδηλο ερώτημα οι πολίτες θα πρέπει να πορευτούν με σύνεση, λογική και κυρίως προνοητικότητα, που είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί η απρονοησία που επέδειξε μέχρι σήμερα η ελληνική κυβέρνηση.
Η παράταξη «Αττική» καλεί τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής και της χώρας ολόκληρης να προσέλθουν στις κάλπες και να πάρουν το μέλλον της Ελλάδας στα χέρια τους.
Η επιλογή μας είναι μία και αυτονόητη : Την Κυριακή αποτρέπουμε τη ρήξη με τη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια.  Αποτρέπουμε τη διεθνή απομόνωση της χώρας. Δεν πέφτουμε στην παγίδα της πόλωσης, του διχασμού και του λαϊκισμού.
Λέμε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Λέμε ΝΑΙ στο δικαίωμα στην ελπίδα».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ