Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Αυτοψία σε αντιπλημμυρικό έργο στην Α. Βαρβάρα

Δημοσιεύθηκε

στις


Νέα επιτόπου συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, κ. Γιώργου Καπλάνη κ.  με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σπύρο Τζόκα πραγματοποιήθηκε για την άμεση λύση του κυκλοφοριακού και της διευθέτησης των ομβρίων, στη γέφυρα που βρίσκεται στην οδό Στέφανου Σαράφη.
Ο Δήμαρχος παρουσιάζοντας στον Αντιπεριφερειάρχη το ξεκίνημα των εργασιών στη γέφυρα Στέφανου Σαράφη τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας και ζήτησε  το έργο που ήδη ξεκίνησε να ολοκληρωθεί με ταχύτατους ρυθμούς για να ξεπεραστούν  τα κυκλοφοριακά προβλήματα  και τα ζητήματα διευθέτησης των ομβρίων που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή.
Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι η Περιφέρεια, όπως είχε υποχρέωση, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του δήμου να αναλάβει την χρηματοδότηση τόσο του έργου αποκάλυψης των αγωγών που ήδη εκτελείται (ως πρώτη φάση) από τον δήμο, καθώς και τη μελέτη αποκατάστασης και το έργο της αποκατάστασης που αμέσως θα ακολουθήσει. Τέλος, συμφωνήθηκε από κοινού νέα επιτόπια συνάντηση πολύ σύντομα για την παρακολούθηση της πορείας εκτέλεσης του έργου, ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή του καθώς το έργο αυτό, είναι έργο πρώτης ανάγκης για το Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ