Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

«Απαράδεκτη συμπεριφορά προς την αντιπολίτευση»

Δημοσιεύθηκε

στις


Το ζήτημα της διοργάνωσης των Ιωνικών Ημερών αλλά και της μη πρόσκλησης-ενημέρωσης της αντιπολίτευσης για τις εκδηλώσεις θίγει η παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» με ανακοίνωσή της.
Στην ανακοίνωση της παράταξης επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Παναγιώτης Μανούρης αναφέρονται τα εξής:
«Από τον τοπικό τύπο μαθαίνουμε ότι ο Δήμος Νέας Ιωνίας διοργανώνει και φέτος  «Ιωνικές Ημέρες», που θα είναι αφιερωμένες στα «80 Χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Νέας Ιωνίας» και πως οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 13 Σεπτεμβρίου έως και τα τέλη Νοεμβρίου 2014, σε διαφορετικούς χώρους του Δήμου. Η ανακοίνωση μετά την αναφορά σε μερικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου τελειώνει με τη φράση: «Για το πλήρες πρόγραμμα των Ιωνικών Ημερών θα ενημερώνεστε σύντομα»!!!
Πέραν της οργανωτικής προχειρότητας που προδίδει η φράση αυτή, που ουσιαστικά σημαίνει: «Βλέποντας και κάνοντας», με λύπη μας επισημαίνουμε πως για τη διοργάνωση των «Ιωνικών Ημερών» καμία ενημέρωση δεν μας έγινε. Είναι πρωτοφανές, οι δημοτικές παρατάξεις και οι δημοτικοί σύμβουλοι να μην ενημερώνονται για τις διοργανώσεις και τις ενέργειες του δήμου, σαν να πρόκειται για προσωπική υπόθεση λίγων προσώπων, αν και η ενημέρωση αυτή θα μπορούσε να γίνει έστω με μια απλή ανακοίνωση κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  Θεωρούμε εντελώς απαράδεκτη αυτή τη συμπεριφορά και την καταγγέλλουμε ως εσκεμμένη και προμελετημένη».

Διαβάστε επίσης:

Ιωνικές Ημέρες άνευ… προσκλήσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ