Ελάτε στην παρέα μας

Αλίμου

Απαντήσεις για τη Μαρίνα Αλίμου

Δημοσιεύθηκε

στις


Διευκρινήσεις σχετικά με τη διαδικασία αποκρατικοποίησης της Mαρίνας Αλίμου η οποία διενεργείται από το ΤΑΙΠΕΔ με διεθνή διαγωνισμό δίνει ο Δήμος Αλίμος με αφορμή διάφορα σενάρια που διακινούνται για “δήθεν γκρέμισμα” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και απομάκρυνση του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου (Ν.Ο.Κ.) από τις εγκαταστάσεις του.
Ειδικότερα ο Δήμος Αλίμου τονίζει τα εξής:
1.To θέμα της Μαρίνας Αλίμου το παρακολουθεί η Δημοτική Αρχή από την αρχή της διαδικασίας και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη προστασία των συμφερόντων και της περιουσίας του δήμου.

2.Στις 4 Ιουλίου 2013 ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός ενημέρωσε την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης. Στις 24 Ιουλίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την ανάθεση της Νομικής Υποστήριξης του δήμου σε εξειδικευμένο γραφείο και στις 14 Νοεμβρίου 2013 κατατέθηκε με αριθμό πρωτοκόλλου 4684, σχετική προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

3.Η αποφασιστική στάση του Δήμου είχε σαν αποτέλεσμα τη πραγματοποίηση έκτακτης ενημερωτικής συνάντησης, στις 22 Νοεμβρίου 2013 στο Δημαρχείο, κατά την οποία το ΤΑΙΠΕΔ και το γραφείο μελετητών παρουσίασαν το Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) της Μαρίνας, στους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων.

4.Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Προγραμματικού Σχεδίου (Master Plan) από το ΤΑΙΠΕΔ. Ο Δήμαρχος θα παρουσιάσει την επίσημη θέση της Δημοτικής Αρχής.

5.Ο Δήμος Αλίμου έχει κάνει πολύχρονους αγώνες προκειμένου να κατοχυρώσει την παρουσία του στη παραλιακή ζώνη. Έτσι θα κάνει και τώρα. Συγκροτημένα, οργανωμένα, με επεξεργασμένες θέσεις, με τους δημότες στο πλευρό του, θα διαφυλάξει τα συμφέροντα του Δήμου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ