Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Απάντηση Σελέκου για το πανό στο δημαρχείο

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, κ. Μιχάλης Σελέκος, δεν άφησε αναπάντητες τις ερωτήσεις και τις επικρίσεις που δέχτηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης, για το πανό πού έχει αναρτηθεί στην πρόσοψη του δημαρχείου καθώς και για τα συνθήματα πού έχουν γραφτεί στους τοίχους.
Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος ανέφερε: «Ενδιαφέρει άραγε, η αισθητική, ή η ουσία του θέματος; Και όσο για την αισθητική, εμείς επειδή έχουμε μεγαλώσει κάπως διαφορετικά κάποιοι άνθρωποι, είμαστε μες στο κίνημα μες στον κόσμο, μου έρχονται στο μυαλό τώρα κάποιοι στίχοι που λέει «Στους μεγάλους δρόμους κάτω απ τις αφίσες, στα χιλιάδες χρώματα ας ήταν να ζω».
Γιατί αυτή είναι πραγματικά η αξία, αυτές είναι οι αξίες των ανθρώπων που μάχονται, που παλεύουν, που είναι κάτω από τις αφίσες, τα πανό, στη διαδήλωση, στον αγώνα, στο εργοστάσιο, στη δουλειά οπουδήποτε και κάποιοι άλλοι που δεν έχουν μυριστεί καν αυτή την κάπνα έτσι της μάχης, έρχονται σήμερα να πουν ότι τους ενοχλεί το πανό.
Δεν σας πείραξε, που ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κάνοντας χρήση της ιδιότητας του ήταν στην επιτροπή υπέρ του ΝΑΙ;
Δεν σας πείραξε που οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Αθήνας ήταν ομιλητές στην κεντρική συγκέντρωση του ΝΑΙ;
Δίπλα μας ήταν υπέρ του ΟΧΙ, ο Δήμαρχος του Αιγάλεω και πολλοί άλλοι Δήμαρχοι. Δεν σας πείραξε τίποτα από όλα αυτά;
Δεν καταλάβατε τίποτα, αυτό που σας πείραξε ήταν το πανό που σηματοδοτεί την αντίδραση του Ελληνικού λαού που αυτή πρέπει να είναι».

Διαβάστε επίσης:

Πανό στο Δημαρχείο κατά της συμφωνίας

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ