Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Απάντηση Ανδρούτσου για το πόρισμα

Δημοσιεύθηκε

στις


H Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου απαντώντας σε δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης ΜΕΤΕΧΩ αναφορικά με την Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα οικονομικά του Δήμου, επισημαίνει τα εξής:

“Για όλη τη διαδικασία και τα ευρήματα του πιλοτικού ελέγχου που διενεργήθηκε στο Δήμο μας, ενημερωνόταν συστηματικά τόσο η Οικονομική Επιτροπή όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο.
Το πόρισμα που διαβιβάστηκε έχει εμπιστευτικό χαρακτήρα καθώς περιέχει προσωπικά δεδομένα φυσικών και νομικών προσώπων και είναι προφανές ότι ο χρόνος και ο τρόπος δημοσιοποίησής του είναι ζήτημα του Ελεγκτικού Συνέδριου και όχι του Δήμου.

Πρέπει να σημειωθεί πως άμεσα ενημερώθηκε το Δ.Σ ότι τόσο το πόρισμα όσο και η απαντητική έκθεση της Οικονομικής Διεύθυνσης είναι στη διάθεση των δημοτικών παρατάξεων και ήδη έχουν διαβιβαστεί όπου ζητήθηκαν.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε απαράδεκτους τους υπαινιγμούς ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο εμπλέκεται σε προεκλογικά παιχνίδια και για το λόγο αυτό δεν παρέδωσε νωρίτερα την Έκθεση στη δημοσιότητα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ