Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Ανησυχία για τη ματαίωση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις


Τη ματαίωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς που ήταν προγραμματισμένη για χθες σχολιάζει η νεοεκλεγείσα διοίκηση του κ. Γιώργου Θωμάκου η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας» έχει ως εξής:

«Η Νέα Διοίκηση εκφράζει την μεγάλη της ανησυχία για την ματαίωση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου καθώς δεν προσήλθε ούτε ο Δήμαρχος αλλά ούτε και ο απαιτούμενος αριθμός δημοτικών συμβούλων προκειμένου να συζητηθούν επείγοντα ζητήματα που αφορούν μεταξύ άλλων την συνέχιση λειτουργίας του ΚΕΠ Κηφισιάς, την έγκριση σημαντικών κονδυλίων για τους παιδικούς σταθμούς καθώς και για σημαντικά έργα (π.χ. Ζηρίνειο), αλλά και για την έγκριση κονδυλίου για την συνέχιση της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στην Εκάλη. Ελπίζουμε ότι από την Διοίκηση θα επικρατήσει αίσθημα ευθύνης μέχρι και το τελευταίο λεπτό άσκησης των καθηκόντων της.

Η Νέα Διοίκηση, εξάλλου έχει ήδη ζητήσει με ανακοίνωση της την προετοιμασία για των Σχολικών μονάδων, των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών, της Αντιπυρικής Προστασίας, των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ» αλλά και των Προγραμμάτων Μαζικού, Σχολικού και Παιδικού Αθλητισμού με την εξασφάλιση των αναγκαίων ειδικοτήτων Γυμναστών, μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου όπου αναλαμβάνει τα καθήκοντά της.

Τέλος, να σημειώσουμε πως η τεχνική υπηρεσία του Δήμου διαπίστωσε ότι οι παιδικές χαρές δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και συστήνει το κλείσιμο, ενώ εμείς γνωρίζουμε πως μπορούν να γίνουν βελτιωτικές κινήσεις καθώς αρκετά όργανα των παιδικών χαρών διαθέτουν 10ετή εγγύηση και μπορεί αυτό να το χρησιμοποιήσει ο Δήμος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ