Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Ανδρέας Ευθυμίου: Η ευρωπαϊκή προοπτική είναι η καλύτερη λύση

Δημοσιεύθηκε

στις


Με αφορμή το ∆ημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, ο ∆ήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, κ. Ανδρέας Ευθυμίου έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για το μέλλον της χώρας μας. Το ∆ημοψήφισμα της Κυριακής θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την μετέπειτα πορεία της. Η σταθερή μου θέση επί του θέματος είναι μία και ειλικρινής. Είμαι στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού μας, συμμεριζόμενος τις αγωνίες όλων μας για το μέλλον. Είμαι αντίθετος στο διχασμό και στις διαιρέσεις της κοινωνίας μας. Θεωρώ ότι η Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας είναι η καλύτερη λύση. Μία Ευρώπη που στηρίζεται στην αλληλεγγύη των λαών και δεν θα λειτουργεί σε βάρος των ανθρωπίνων και δημοκρατικών δικαιωμάτων. Ειδικά για την πορεία της Αυτοδιοίκησης και της υλοποίησης του αναπτυξιακού της ρόλου, καθοριστικό ρόλο παίζει ο ευρωπαϊκός
προσανατολισμός της χώρας μας. Από την πλευρά μου, τις κρίσιμες τούτες ώρες, κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό, στην κυβέρνηση και στα πολιτικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου και πριν από όλα στους Ευρωπαίους εταίρους, να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο διαλόγου προκειμένου να βρεθεί λύση προς όφελος των πολιτών, της χώρας και της ευρωπαϊκής προοπτικής της. Σε τοπικό επίπεδο καλώ και ζητώ από τις πολιτικές δυνάμεις και τους πολίτες να διατηρήσουν ήπιο κλίμα, χωρίς οξύτητες και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις και πολώσεις».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ