Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Σήμερα ξανακερδίζουμε το χαμόγελο

Δημοσιεύθηκε

στις


Τις πρώτες προγραμματικές δηλώσεις έκανε ο μεγάλος νικητής των εκλογών και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας στην δημόσια δήλωση του από τα Προπύλαια. Μπροστα σε χιλιάδεςοπαδούς και φίλους του κόμματος ο κ. Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
“Η Ελλάδα αφήνει πίσω της την πολιτική της λιτότητας. Η Ελλλάδα έκανε το βήμα μπροστά για να ανταμώσει με όλους τους λαούς της Ευρώπης. Σήμερα έχουμε πανηγύρι αύριο αρχίζουμε σκληρή δουλειά. Η δική σας ετυμηγορία ακυρώνει τα μνημόνια της καταστροφής…ο ελληνικός λαός δεν μας δίνει σήμερα λευκή επιταγή αλλά εντολή εθνικής αναγγένησης και αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής. Θα σχηματίσουμε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Θα αγωνιστούμε να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας σε νέες βάσεις…. Σήμερα ηττήθηκε η Ελλάδα των Ελίτ και νίκησε η Ελλάδα του μόχθου, της γνώσης”.
Όπως είπε η νέα ελληνική κυβέρνηση “θα είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους εταίρους της μιας δικαίη και επωφελή λύση και για τις δύο πλευρές με ειλικρινή διάλογο”. Και πρόσθεσε: “Θα προσέλθουμε με δικές της προτάσεις. Χωρίς νέα ελλείμματα και χωρίς εξωπραγματικά πλεονομάσματα με το δικό της σχέδιο για επενδύσεις και ανάπτυξη. Δεν θα υπάρξει ούτε ρήξη αλλά ούτε και υποταγή”. O κ. Τσίπρας υποσχέθηκε ακόμα ρήξη με συμφέρονται και διαπλοκή. “Σήμερα ξανακερδίζουμε το χαμόγελο και την αξιοπρέπεια του λαού” είπε και ζήτησε να σσηκώσουν όλοι μαζί τον ήλιο της δικαιοσύνης πάνω από την Ελλάδα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ