Ελάτε στην παρέα μας

Αχαρνών

«Έχει γίνει τεράστια προσπάθια για να ορθοποδήσει ο Δήμος»

Δημοσιεύθηκε

στις


Και ο Δήμος Αχαρνών αντέδρασε σε δημοσίευμα εφημερίδας σχετκά με τους πιο χρεωμένους δήμους της χώρας με την ακόλουθη ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
“Με έκπληξη αναγνώσαμε δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος της 21.1.2014 (το οποίο αναπαράχθηκε από πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης ) το οποίο κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας και χωρίς οι συντάκτες του να φροντίσουν να διασταυρώσουν τα  στοιχεία αναφέρεται στο Δήμο Αχαρνών, με θέμα την κινητικότητα υπαλλήλων.
Μέσα σε αυτούς τους 17 δήμους συγκαταλέγεται αναιτιολόγητα (ελπίζουμε όχι σκόπιμα)  και ο Δήμος Αχαρνών.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συντάκτες του άρθρου ότι ο Δήμος Αχαρνών έχει ισοσκελίσει και τον προϋπολογισμό του 2013 και τον προϋπολογισμό του  2014. Δεν γνωρίζουμε με ποια σκοπιμότητα επέλεξαν οι συντάκτες του άρθρου τα στοιχεία του 2012 και τι μπορούν να επιδιώκουν από αυτή τη δημιουργία εντυπώσεων.
Στον Δήμο Αχαρνών έχει γίνει τεράστιος αγώνας για να ορθοποδήσει. Έχουμε επιτύχει να είμαστε 1ος Δήμος σε στοχοθεσία  στην Αττική το 2013 και 2ος Δήμος σε όλη την Ελλάδα, ενώ είναι ο 3ος Δήμος πανελλαδικά σε ό,τι αφορά στη συμμόρφωση ως προς τις εγκύκλιους του προϋπολογισμού για το 2014.
Σχετικά με  τις οφειλές στην ΕΥΔΑΠ ο Δήμος Αχαρνών χρωστάει όπως ακριβώς αναφέρει το δημοσίευμα 3,2 εκατ. ευρώ αλλά έχει μπει σε πρόγραμμα εξυγίανσης της ΕΥΔΑΠ μέσω ληξιπροθέσμων. Πέρα από αυτά δεν υπάρχουν άλλες οφειλές.
Παρακαλούμε να δημοσιευτεί η θέση του Δήμου που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, στην ίδια θέση που δημοσιεύτηκε το εν λόγω δημοσίευμα το οποίο αδίκως προκάλεσε αναστάτωση στους εργαζομένους”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ