Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Ένας νέος βρεφονηπιακός σταθμός στο Περιστέρι

Δημοσιεύθηκε

στις


Τον Ιούνιο η πόλη του Περιστερίου θα διαθέτει έναν ακόμη νέο βρεφονηπιακό σταθμό στην περιοχή Τσαλαβούτα. Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Όσον αφορά τους κατασκευαστικούς ρυθμούς του έργου, ο κ. Παχατουρίδης έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και μέχρι το τέλος του Μαΐου θα έχει παραδοθεί στον Δήμο για να φιλοξενήσει τα Περιστεριωτόπουλα.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του τόνισε ότι: «Σε λίγες εβδομάδες η πόλη μας θα διαθέτει έναν από τους αρτιότερους παιδικούς σταθμούς της Αττικής. Έναν παιδικό σταθμό που θα φιλοξενεί δεκάδες Περιστεριωτόπουλα, σ’ ένα περιβάλλον σύγχρονο και ιδανικό για την προσχολική αγωγή. Το συγκεκριμένο έργο κοινωνικής υποδομής έλειπε από τη συγκεκριμένη περιοχή, το είχαμε υποσχεθεί και υλοποιείται σήμερα με απόλυτη συνέπεια».

Στο νέο βρεφονηπιακό σταθμό τηρήθηκαν όλες οι σύγχρονες προδιαγραφές. Σ’ όλους τους χώρους υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα και γυάλινες επιφάνειες, που εξασφαλίζουν τον απαραίτητο φυσικό φωτισμό και αερισμό, στοιχεία απολύτως απαραίτητα για την ασφάλεια και την ψυχοκινητική ανάπτυξη των νηπίων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ