Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Το Προεδρείο των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ συνάντησε ο Γ. Πατούλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση των απορριμμάτων, καθώς και στις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με το Προεδρείο των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ και αντιπροσωπεία συμβασιούχων.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Β. Κόκκαλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γ. Ζαχαρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Δ. Καπετάνος, ο Γραμματέας Γ. Πασχάλης, τα μέλη Σ. Κουτσογιάννης, Μ. Κικιλής, Ν. Σερέπας, Γ. Κοντός, κ.α.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο των εργαζομένων και επισήμανε ότι στην προσπάθεια αυτή είναι σημαντική η συμβολή και των συμβασιούχων, των οποίων όμως οι συμβάσεις λήγουν σύντομα. Σε περίπτωση που δεν ανανεωθούν υπάρχουν σοβαρά ζητήματα στη λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων. Για το λόγο αυτό ζήτησε τη συνδρομή του Περιφερειάρχη προκειμένου να υπάρξει απόφαση παράτασής τους, ενώ υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη τα κενά που υπάρχουν να καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό.

Από την πλευρά του ο Γ. Πατούλης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους τους ευχαρίστησε, ενώ υπογράμμισε ότι ήδη έχει διατυπώσει και ως Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ αίτημα προκειμένου να παραταθούν οι συμβάσεις των εργαζομένων ορισμένου χρόνου καθώς λόγω της πανδημίας οι έκτακτες ανάγκες έχουν αυξηθεί: «Η συμβολή σας σε τομείς που αφορούν στη δημόσια υγεία και την ανακύκλωση είναι καθοριστική. Οι γνώσεις σας και η διάθεσή σας για προσφορά μας βοηθούν να λειτουργήσουμε ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Χαίρομαι που το έργο σας επικουρείται από νέα καταρτισμένα στελέχη ορισμένου χρόνου. Επίσης είναι θετικό το γεγονός ότι τους υποδεχθήκατε και είναι δίπλα σας ισότιμα μέλη μια ομάδας που εργάζεται με όρεξη για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωσης 2020. Η εμπειρία που έχουν αποκτήσει οι συμβασιούχοι είναι σημαντική τόσο για εμάς, όσο και για τους ίδιους. Το στελεχιακό δυναμικό του ΕΔΣΝΑ είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας μας για να δημιουργήσουμε μια πράσινη Περιφέρεια πρότυπη σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ